A Jobbik frakcióvezetője megkérte Márki-Zayt, hogy legalább ne ártson az ellenzéknek

Belföld
Hirdetés

Lukács László György szerint kizárt, hogy Márki-Zay Péter "normálisan képes megszólítani embereket".  

Meglehetősen szkeptikus a Jobbik alelnöke a tekintetben, hogy Márki-Zay Péter, az ellenzék legutóbbi miniszterelnök-jelöltje sikeres pártalapítást tud tető alá hozni. Lukács László Györgyöt az Spirit FM Aktuál című műsorában kérdezték arról, hogy mit szól ahhoz, hogy a hódmezővásárhelyi politikus néppártot alapít, amely e tekintetben riválisa lesz a Jobbiknak, amely ugyancsak néppártnak tartja magáét.  

A Jobbik frakcióvezetője azt mondta, hogy különösebben nem kívánnak más pártokkal foglalkozni, mert építik a saját, jobboldali, konzervatív közösségüket, így ezzel a kezdeményezéssel se kíván foglalkozni. Azt, azért megjegyezte, hogy Márki-Zay nagyon sok mindent és nagyon sok rosszat mondott, volt lehetősége megszólítani az embereket, ami azonban tragikusan sikerült az elmúlt választáson. Emiatt szerinte az kizárt, hogy Márki-Zay Péter normálisan képes megszólítani embereket.  

„Az előző választáson annyi mindent elrontott, hogy ezzel elfecsérelte a meglévő ellenzéki szavazók bizalmát. Építse a saját életét úgy, ahogy szeretné, de arra szeretném kérni, hogy legalább ne ártson annak a közösségnek, amelynek a miniszterelnök-jelöltje volt” – fogalmazott Lukács László.

A frakcióvezető azt is hozzáfűzte: „látjuk, hogy az egész amerikai finanszírozási problémát ő hozta a pártoknak a fejére, s meggondolatlan kijelentésekkel tovább mélyíti az egészet. Ha így folytatja a munkáját, nem hiszem, hogy sikeres lesz”.

A teljes beszélgetés itt hallgatható meg:

Hirdetés
Hirdetés