“A NER mégiscsak nagyobb és mélyebb, mint gondoltuk”

Belföld
Hirdetés

Habony Árpád milliárdos unokatestvérét kidobták a Szigetről, majd rendőri intézkedés közben eltört a keze. Ezt az esetet boncolták a műsorvezetők a Spirit FM A bohóc karmai között című műsorban.

Egy fiatal NER-milliárdost, Habony Árpád unokaöccsét kidobták a Sziget Fesztiválról, olyan részeg volt. A kiérkező rendőrök igazoltatták volna, de ő ellenállt, és a rendőri intézkedés közben eltört a keze - foglalta össze röviden Tasnádi András a kiindulást a Spirit FM A bohóc karmai között című műsorában. “Nem könnyű ebben az országban milliárdosnak lenni, nem csak a mindennapos irigység, az embereknek a gonoszságával megküzdeni, hanem még az elképesztő rendőri brutalitással is” - jegyezte meg Tasnádi. Mi a reális válasz erre? - tette fel a kérdést a műsorvezető. Galgóczi Eszter nem tartja reálisnak, hogy a milliárdos sztárügyvédekkel fenyegetőzött és fényképeket készített, és hozzátette, szerinte az intézkedő rendőrök most félnek a megtorlástól. Tasnádi szerint viszont a rendőrök nem érzik megalapozottnak, hogy tényleg félnének.

Tasnádi András szerint a NER-milliárdosnak van félnivalója. “A szerencsétlen Orbán Viktor évtizedek óta manipulál, hazudozik, ígérget, mindent megtesz azért, hogy megkapja a hatalmat, mindent megtesz azért, hogy az ő barátai, az ő családtagjai, követői gazdagodjanak és gyarapodjanak” - mondta. Majd hozzátette, hogy komikus, hogy épp a Szigeten jelenik meg az érintett NER-milliárdos, balhézik, kidobják a fesztiválról, majd “a botrányt az Orbán Viktornak kell kezelnie a sajtóban”, vagy Habony Árpádnak.

Boros Tamás szerint viszont botrány nem lesz ebből, viszont “telefon ment a fiúknak”: érezhető, hogy se a jobboldali influenszerek, se a jobboldali sajtó nem harsog attól, hogy “rendőrállam”, nincs rendőrök elleni hergelés, nem kritizálják az eljárást. Szerinte jó reklám volt ez az egész a rendőrségnek, szinte mindenki mellettük áll.

Furcsának találja Boros, hogy időnként előkerülnek új milliárdos nevek, akikről korábban nem hallottunk, amik szerinte arra utal, hogy “a NER mégiscsak nagyobb és mélyebb, mint gondoltuk”.

A teljes adás itt hallgatható vissza:

Hirdetés
Hirdetés