A Tóth-Krausz válásról: “mindent elkövettek, hogy befurakodjanak a hétköznapjainkba”

Belföld
Hirdetés

“Fura dolog, hogy van egy pár, amely az elmúlt 6 évben mást sem csinált, csak belemászott az arcunkba a nagy-nagy boldogságukkal, a tökéletes kapcsolatukkal, a kislányukkal, Hannarózával” - sorolták az A bohóc karmai között című adásban a Spirit FM-en azzal kapcsolatban, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor a válásukkal kapcsolatban a magánéletük tiszteletben tartására kérik a nyilvánosságot.

Tóth Gabi
Tóth Gabi

“Tényleg mindent elkövettek, hogy befurakodjanak a hétköznapjainkba” - tette hozzá Tasnádi András.

Vámos Milán szerint hamarosan mindkét fél különböző műsorokban és újságokban fog mesélni arról, hogyan ment tönkre a kapcsolatuk, és “ez igencsak érdekes lesz”, fogalmazott.

Szóba került az is, hogy Krausz Gábor a bejelentésében kiemelte, kímélni szeretnék a kislányukat, de Tasnádi szerint ellentmondásos, hogy a poszthoz mellékelt fotón ott van Hannaróza is. “Tehát a kislány, akit kímélni kell, azért ebben a súlyos pillanatban ott van, mint egy pajzs a Krausz Gábor előtt és oda van tartva mindannyiunknak, hogy lássuk, ha valami rosszat mondunk, rosszat gondolunk, csúnya megjegyzést teszünk, akkor ennek a gyönyörű kis ártatlan teremtménynek a szüleit fogjuk bántani” - fogalmazott Tasnádi András. “Az eszközként felhasznált gyerek különösen vesszőparipám” - fűzte hozzá Virányi Orsolya.

Virányi szerint a friss bejelentés után sokan Krausz Gábor pártjára álltak: egyrészt megsajnálták őt, másrészt pedig “Krausz Gábor a mi hősünk”. Szerinte ezt gyorsan el kell felejteni: “ez a csávó választotta ezt a nőt”, mondta Virányi Orsolya.

Vámos Milán azt kérdezte, hogy “lehet ebbe a hisztérikába” szerelmesnek lenni? Tasnádi András szerint szerelem nélkül nem lehet Tóth Gabit elviselni.

Virányi Orsolya emlékeztett Tóth Gabi azon szavaira, amit az énekesnő a Házasság hete promótálása kapcsán fogalmazott meg: "Olyan erős szövetség van köztünk, hogy egy hurrikán sem tépné szét. Szikla szilárd alapokra épült a kapcsolatunk, ugyanakkor még mindig meg tudjuk lepni a másikat."

A teljes adás, amiben a Fricska táncegyüttes is szóba kerül, illetve az új ukrán nagykövetről, valamint a Tiborcz-interjúról is beszélgetnek a műsorvezetők, itt visszahallgatható:

Hirdetés
Hirdetés