Ábel Anita: nem biztos, hogy 10 év múlva azt látom, hogy a médiában vagyok

Belföld
Hirdetés

A színész, műsorvezető a Spirit FM #nofilter című műsorában volt Köböl Anita vendége. Beszélt arról, milyen a médiában élni a mindennapokat, és szó volt arról is, hogy gondolkodott, gondolkodik-e másban, mint a színészkedés vagy a műsorvezetés.

Aki ebben a szakmában dolgozik, az mindig újrakezdő - fogalmazott a műsorban Ábel Anita. Felidézte, hogy régen a televízióknál is fix szerződések voltak, de ő maga legutóbb szoros kötelékben 2016-ben volt a TV2-nél, ott ő mondott fel, ezután szabadúszó lett. Szerinte vannak szerencsések, akik állandó státuszban dolgoznak televízióknál, de ők nagyon kevesen vannak.

"Egy bizonyos kor felett a magyar televíziózás azért nem olyan baráti a nőkkel" - fogalmazott, hozzátéve: míg a külföldi csatornáknál akár a 60 év körüli műsorvezetők is népszerűek, nálunk inkább a fiatalabbak vannak fókuszban. Úgy látja, a médiában dolgozókról sokan azt gondolják, hogy talicskával tolják haza a pénzt, de ez nincs így, "ez nem Hollywood".

Elmondta, soha nem gondolkodott abban, hogy üzletasszonnyá válik, ruhamárkát alapít vagy éppen éttermet nyit. Ugyanakkor hangsúlyozta: jó edzőnek tartja magát, bár versenyzőként nem jó, tudja, hogyan kell önbizalmat adni másoknak, ezért ha nem a jelenlegi pályán maradna, valószínűleg ebbe az irányba indulna, ezt a "girlpower-vonalat nyomná".

"Hogy ha majd látom magam, akkor nem biztos, hogy 10 év múlva azt látom, hogy a médiában vagyok" - fogalmazott.

Amikor 2016-ban kiszállt a TV2-től, úgy érezte, egy kicsit más irányba szeretne nézni, de leszögezte, hogy azóta is jó a kapcsolata a csatornával, soha sehonnan nem jött el ajtócsapkodás közepette. Akkoriban a YouTube-felé fordult, ami inkább a fiatalok felé szól, ki szerette volna próbálni, van-e ott helye. 

A teljes adás itt nézhető meg:

Hirdetés
Hirdetés