Autóvezetésben szigorítana az MSZP: lehet ezt még fideszebb?

Belföld
Hirdetés

Nincs eléggé rend és fegyelem Magyarországon, így az MSZP még szigorítana, vélekedett Puzsér Róbert publicista a Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorában. Majd feltette a kérdést: lehet még fideszebb? 

Törvényjavaslatot nyújt be a szocialista Molnár Zsolt, hogy nagy teljesítményű személyautót ne vezethessen akárki. A képviselő előterjesztése szerint 408 lóerőnél nagyobb teljesítményű autót csak az vezethet, aki legalább 5 éve rendelkezik jogosítvánnyal, megfelel a külön jogszabályban meghatározott pszichológiai követelményeknek, jogszabálynak megfelelő tanfolyamot végzett, vezetői jártasságáról, magatartásáról vizsgát tett.

Nincs eléggé rend és fegyelem Magyarországon, így az MSZP még szigorítana, vélekedett Puzsér Róbert publicista a Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorában. Majd feltette a kérdést: lehet még fideszebb? A törvényjavaslatot nettó populizmusnak tartja, és “kifejezetten a fideszes típusúnak”.

Horváth Oszkár szerint nem marginális a kérdés, hanem populáris, bár attól még lehet indokolt és helyes foglalkozni a témával. Hozzátette, hogy a felvetés pongyola. 

A teljes adás itt visszanézhető:

Hirdetés
Hirdetés