"Az ítélkezésnek a mámora" - Puzsér megvédte Molnár Anikót?

Belföld
Hirdetés

Alighogy megvetette lábát az OnlyFans nevű előfizetős internetes felületen Molnár Anikó, friss bejegyzése szerint máris az élre tört: azt hitte, megáll 1,1 százaléknál, de már a legjobb 0,95 százalékban van. Puzsér Róbert a Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorában erről úgy vélekedett: a magyarok rendkívül prűdek és ítélkezőek.

Szerinte fontos tisztázni, pontosan mit csinál Molnár Anikó ezen a felületen: pornózik, vagy csak mondjuk a cipőjét mutogatja. A kommentelők a közösségi oldalakon ugyanis automatikusan összekötik az oldalt a meztelenséggel.

"Az ítélkezésnek a mámora" - kommentálta a helyzetet, hozzátéve: ha valaki "rendes, hasznos" munkát végez, és ítélkezik Molnár Anikó felett, hogy miért nem dolgozik "rendesen", miért zavarja őt az, amit Molnár Anikó csinál?

"Ha nem elégedett a munkájával, akkor a Molnár Anikónak is azt a sz*rt kellene csinálnia, amit ő csinál? Nem az lenne a megoldás, hogy inkább ő nem csinálja azt, amiben szenved? Esetleg átnyergelhetne valami olyasmire, amiben nem gyűlöli az életét, és akkor nem irritálná annyira az, hogy mások könnyebben keresnek pénzt, mint ő. Nem muszáj szívni egyébként, úgy a szó szoros, és úgy a szó átvitt értelmében se muszáj" - fejtette ki.

Puzsér Róbert szerint a magyarok rendkívül prűdek és ítélkezőek, ami lehetne egy konzekvens attitűd, ha nem lennének ennyire romlottak. Mint mondta, kérdés, hogy lehetnek a magyarok egyszerre ilyen korruptak, és egyszerre ennyire fölényesek az ítéleteikben.

Hangsúlyozta: ő nem ítélkezik Molnár Anikó felett. Úgy látja, folyik egy széleskörű szexuális ellenforradalom: ez a jobb-bal tengely teljes spektrumán zajlik, egyszerre folyik egy 1968-ellenes neoprüdéria. Balról ez a metoo-ban és a feminista mozgalmak bigottériájában, jobbról pedig a vallási bigottériában meg az ókonzervatív erkölcsi elvek iránti nosztalgiában fejezőik ki, és most a magyarok "megigazulni látják a saját attitűdjüket" a korszellem tükrében. "Már csak a romlottságukkal kellene szembenézniük" - jegyezte meg.

Hirdetés
Hirdetés