"Azt éreztem, erről a metróról nem tudok leszállni, meg fogok halni" - drámai vallomás a magyar sztártól

Belföld
Hirdetés

Pálmai Anna színésznő a Spirit FM #nofilter című műsorában idézte fel, mit érzett akkor és milyen tünetei voltak, és beszélt arról is, hogy korábban mit gondolt a pánikbetegségről.

Mint mondta, egyszer csak pánikolni kezdett olyan helyzetekben, ahol addig komfortosan érezte magát. Korábban, mikor a pánikbetegségről hallott, azt gondolta, ez lehet, hogy csak hiszti, de úgy fogalmazott: amikor veled történik, akkor rájössz, hogy nem az.

"Volt egy ilyen pont, amikor a metrón utaztam, és azt éreztem, erről a metróról többet nem fogok tudni leszállni, mert itt fogok meghalni" - mondta.

Felidézte, hogy voltak fizikai tünetei is, szorított a mellkasa, nem kapott levegőt, de aztán mikor leszállt a szerelvényről, vett pár mély levegőt, és jobban lett, de el kellett gondolkodnia azon, pontosan mi történt. Szerinte olyan élethelyzetben volt akkor, hogy valamit csinálnia kellett, amit nem akart, és az is szerepet játszhatott ebben, hogy többet szeretett volna egyedül lenni, mert mint mondta, ilyenkor tudja tisztázni, mi is zajlik benne.

Az eset után megijedt annyira, hogy azt érezze: többet kell magának adnia, mert az ő felelőssége, hogy úgy gondoljon magára, mint egy jó barátra. Akkoriban túlvállalta magát, szinkronizált, színházi próbákra járt, forgatott - azt érezte, ez nem fog tovább menni. Hozzátette: hálás volt ezekért a munkákért, de rájött, hogy hosszú távon ezek alatt össze lehet roppanni.

A teljes beszélgetés itt hallgatható meg:

Hirdetés
Hirdetés