Durván kiosztotta Puzsér Dopemant

Belföld
Hirdetés

Dopeman azokat irritálja, akik a köpönyegforgatástól viszolyognak - mondta Puzsér Róbert a Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorában.

Puzsér Róbert
Puzsér Róbert

Puzsér Róberttel való kapcsolatáról is kérdezte Lentulai Krisztián Dopemant, aki elmondta, hogy nem érez ellenszenvet Puzsérral szemben, aki viszont egy jó ideje támadja őt. Mint mondta, „amikor az én világlátásomat elkezdték a Fideszhez söpörni, akkor még agresszívabban nekem ugrott ő is, meg a gondolati holdudvara” . Jöttek a szokásos minősítések, amelyeket ugyanakkor korábban ugyanúgy megkapott a másik oldalról is. Szerinte Puzsér démoni megszállott, a saját maga démoni energiáit folyamatosan ébreszti és ezzel fertőzi a környezetét.

"De ezt csinálják a túloldalon is sokan”– tette hozzá. Ugyanakkor Puzsérnak is felajánlotta, hogy üljenek le, beszéljék meg a nézeteltéréseket vagy például azt, hogy ő állítólagosan mennyit kap a Fidesztől.

“Micsoda gazemberek, akik elkezdték a Fideszhez söpörni… Miért nem áll bele? Miért nem vállalja fel?” - tette fel a kérdéseket Puzsér Róbert publicista a Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorában. Felidézett egy másik interjút is, amiben azt mondta Dopeman, hogy már nem Buddha, hanem Orbán Viktor a legjobb a barátja.

Boros Tamás műsorvezető szerint ez nyilván egy kikacsintás, amire a ballibsik ráugranak. “A poénja az, hogy hallgat most téged és röhög. Hogy te ezen rugózol” - mondta Puzsérnak. Puzsér erre azt válaszolta, hogy “de közben az sem baj, ha a miniszterelnök úr ánusza tiszta lesz, mint a patyolat”. Szerinte ezzel a kiszólással Dopeman két legyet üt egy csapásra, egyrészt nyal, másrészt pedig irritál. 

“Azokat irritálja, akik a köpönyegforgatástól viszolyognak” - fogalmazott Puzsér. Emlékeztetett, hogy neki még alig volt baja az Orbán-rendszerrel, amikor még bízni lehetett a konszolidációban, Dopeman Orbán-fejet rugdosott. Most pedig, amikor az Orbán-rendszer az Európai Unióból szervezi ki Keletre Magyarországot, megy a “s.ggnyalás”. Úgy véli, a rugdosás és a nyalás “ugyanaz a sutyerák, kültelki prolitempó”, ugyanannak az éremnek a másik oldala. Közben meg Buddhista mantrákkal felvértezve “előadja a csávó, hogy felvilágosodott”.

Puzsér azt is kiemelte, hogy Dopeman nem tette tisztába azt sem, miért gondolta meg magát. “Miért nem kérdezi meg tőle egyetlen Lentulai Krisztián sem, hogy mi volt az a problémája Orbán Viktorral, amiért ő rugdosta a fejét akkor?” - kérdezi a publicista.

Dopemannek gondja van azzal, hogy nem elég látható az interneten - mondta Boros Tamás, és szerinte ha “nincsenek ilyen ügyek, ha nem készít Robiról egy videót”, akkor nem beszélnek róla. 

A teljes beszélgetés itt visszanézhető:

Hirdetés
Hirdetés