“El tudom, fogadni, hogy nem vagyok tökéletes”

Belföld
Hirdetés

Zsótér Indi Dániel úgy érzi, nyomasztja őt, ha 100 százalékot várnak el tőle, szerinte ez irreális elvárás - mondta el az Élőben Jófej című műsorban a Spirit FM-en.

Zsótér Indi Dániel
Zsótér Indi Dániel

Nyomasztja Zsótér Indi Dánielt, ha valahol 100 százalékos teljesítményt kell nyújtania. Ugyanakkor belátó: el tudja fogadni, hogy nem tökéletes, nem tud tökéletes lenni, akkor sem, ha elvárják tőle. Ez lehet a munka, lehetnek a baráti kapcsolatok, vagy az, hogy milyen állattartó - fejtette ki. Nem gondolja, hogy ne tudná hozni a 100 százalékot, inkább nyomasztja, mert szerinte “irreális elvárás, mindenkitől”, fogalmazott Zsótér Indi Dániel az Élőben Jófej című műsorban a Spirit FM-en.

Számára “a videojáték maradt az egyetlen legális menekülési forma a valóságból”. Nem fogyaszt semmilyen tudatmódosítót az alkoholon kívül, extrém sportokat sem űz.

Nagyon szereti a szabadságot, és azt vallja: addig szabad, amíg az másnak rendben van, és addig szabad más, amíg az neki is rendben van. “Ha nem zavarjuk egymás köreit, az maga a megvalósult szabadság” - fogalmazott.

Zsótér Indi Dániel azt is bevallotta, hogy utálja, hogy felnőttként kezelik őt. "Én ezt nem akartam", nem volt ennyi felelősségről szó, ennyi döntési helyzetről - ami a felnőttséggel együtt jár.

A teljes beszélgetés itt meghallgatható:

Hirdetés
Hirdetés