Gömöri András Máté: “nagyon nehéz lehet ma ismerkedni”

Belföld
Hirdetés

Az új évad újításaként ezúttal férfi vendége volt Köböl Anitának a #nofilter című műsorban a Spirit FM-en. Gömöri András Máté színész, testépítő hozzáállásról, értékrendről is beszélt.

“Vannak olyan értékek az elmúlt korokban, amiket megéri megtartani, amikre megéri vigyázni, amiket megéri előtérbe helyezni újra. Azért, mert az elegancia, az kortalan” - mondta Gömöri András Máté színész, testépítő a Spirit FM #nofilter című műsorában. Hozzátette, hogy a neveltetéséből ered, hogy ezekre az értékekre büszke. “Úgy gondolom, hogy ez egy jófajta maradiság” - tette hozzá Gömöri András Máté.

Úgy látja, a férfiak kezdenek elférfiatlanodni, a nőknek kell emiatt férfiasabbnak lenniük. És emiatt “az energiák nem kiegészítik egymást, hanem összefeszülnek”. 

A színész elmesélte, hogy nemrég Amerikában forgatott filmet, ahol azt tapasztalta, hogy volt egy munkatárs, aki a próbák során koordinálta az intim jeleneteket, segített a színészeknek, elmagyarázta a feleknek, mi és hogyan fog történni. 

Azt is elmondta, hogy szerinte nagyon nehéz lehet manapság ismerkedni, hogy lehet-e bókolni, szabad-e előre engedni a nőket az ajtóban.

A teljes beszélgetés itt meghallgatható:

Hirdetés
Hirdetés