Hova vágynak a magyarok? Zanzibárba és Ománba

Nemzetközi
Hirdetés

Mióta a Hamász október 7-én lerohanta Izraelt, az abba a térségbe szervezett utazások bezuhantak, az utazási irodák törölték útjaikat, de a környező országokba sem szívesen utaznak most, derült ki a Spirit FM Több-Kevesebb című műsorából.

A magyarok most Egyiptomba sem szívesen utaznak az izraeli háború miatt, mondta el Bakó Balázs, a Magyar Utazási Irodák Szövetsége a Spirit FM Több-Kevesebb című műsorában. Megtorpant az utazási kedv, de nem múlt el teljesen, megint kezdenek oda is foglalni az emberek, tette hozzá a szóvivő.

Az utazási irodák nagyon kiszolgáltatott helyzetben vannak ilyenkor, tette hozzá Bakó Balázs. Hozzátette, hogy a szektornak az a szerencséje, hogy gyorsan tud regenerálódni, amint elmúlnak a zavart okozó tényezők, legyen az covid, háború, vagy bármilyen más politikai helyzet, tette hozzá a szóvivő.

A trendek pedig azt mutatják, hogy Zanzibár és Omán egyre népszerűbb turisztikai célpontjai a magyaroknak. A szóvivő szerint szeretik az emberek keresni az újdonságokat. Bakó Balázs elmondta, hogy a téli időszakban Zanzibárba charter járatokkal is el lehet majd jutni, Omán pedig szintén megközelíthető így.

A teljes adás itt visszahallgatható:

Hirdetés
Hirdetés
Címkék: