Könnyebben hazaárulózik Lentulai Krisztián, mint nácizik

Belföld
Hirdetés

A nácizás Lentulai Krisztián műsorvezető szerint relativizálná a valódi náci bűnöket. De azt is kifejtette az Élőben jófej című műsorban, hogy kit tart hazaárulónak.

Lentulai Krisztián
Lentulai Krisztián

Szóba kerültek a hazaáruló- és nácikártyák, ezzel kapcsolatban Lentulai Krisztián rádiós-televíziós műsorvezető az Élőben jófej című műsorban a Spirit FM-en azt mondta, ő nem süti rá akárkire, hogy náci, még azokra sem, akik a hazai közéletben a szélsőjobb felé tendálnak. Ezzel szerinte relativizálná a valódi náci bűnöket. Azt viszont bevallotta, hogy a hazaárulást már sokkal könnyebben rá tudja mondani másokra.

A magyarságtudata és hazaszeretete “inkább összefüggésben van szuverenitással, összefüggésben van autonomitással és értékvédelemmel”. Neki egyértelműen tankönyvi példája a hazaárulásnak az, hogy “valaki Brüsszelben képviseli a sajátpártját”, vagy ha “valaki Magyarország ellen szól és dolgozik”.

Lentulai Krisztián elmondta, hogy a Szex és New York című sorozatot szórakoztatónak tartja, ám “az életfilozófiát ebből merítő nőkre van kritikám”.

A teljes beszélgetés itt meghallgatható:

Hirdetés
Hirdetés