L.L. Junior gyorshajtása: Mennyire kell ehhez hülyének lenni?

Belföld
Hirdetés

Ki osztja meg nyilvánosan azt, hogy mobilozva gyorsan hajt? - merült fel a kérdés a Spirit FM A bohóc karmai közt című műsorában.

L.L. Junior
L.L. Junior Instagram/L.L. Junior

L.L. Junior feltöltött egy videót Instagram storyba (vagyis olyan tartalomként, ami 24 óra után magától eltűnik), amit vélhetően vezetés közben vett fel, amint alaposan túllépi a sebességhatárt, ugyanis mintegy 100 km/h-val száguldott a Petőfi hídon. A videó egy pontján a még ennél is gyorsabban hajtó G.w.M. is feltűnt. Az ügyben a BRFK hivatalból indított eljárást.

A rapper erre is az Instagramon reagált, amiben azt írta, hogy szerinte nem történt közúti veszélyeztetés.

Tasnádi András szerint az Árpád hídon történt tragédia után az lenne az egyik nagy tanulság, hogy “megtanulná minden biciklis, hogy este már ezek az állatok, G.w.M, Junior meg a többi ámokfutó kábé saját gyorsulási pályának tekinti Budapestet”, ezért sem biciklivel, sem gyalogosan nem biztonságos a városban közlekedni. Mennyire kell ehhez gátlástalannak lenni? - tette fel a kérdést Tasnádi a Spirit FM A bohóc karmai közt című műsorában, hozzátéve, hogy az ilyen sofőr más életével szórakozik. Elmondta, hogy ez a tragédia mindenkit megrázott és megdöbbentett, “azt gondoltuk volna, hogy az éjszakai Budapest talán kevésbé veszélyesebb hely” a gázolás után. Tasnádi hozzáfűzte, hogy most kiderült, hogy “ezek az emberek” semmit sem változtak és semmit sem tanultak.

Mennyire kell ehhez hülyének lenni? - kontrázott rá Marosi Gergő, azzal érvelve, hogy ki osztja meg nyilvánosan azt, hogy mobilozva gyorsan hajt?

“Teljes mértékben felháborodtam ezen az eseten” - fogalmazott Forgács Bianka. Szerinte a már említett gázolás miatt reagált L.L. Junior gyorshajtására olyan érzékenyen a társadalom. “És egyszerűen nem tudom, hogy mennyire kell ehhez ostobának lenni, hogy egyáltalán elkövess egy ilyet, felvedd videóra és utána önként megoszd az Instagramon” - sorolta. Gátlástalan az egész történet, tette hozzá. Úgy vélekedett, hogy L.L. Junior nem számolt azzal, hogy a tette milyen hatással lesz a társadalomra.

A teljes adás itt hallgatható vissza, amiben szóba került a tihanyi Tranzit fesztivál és a Hófehérke is.

Hirdetés
Hirdetés