Már semmi sem lehet akkora siker, mint a Jóbarátok a szakértő szerint

Nemzetközi
Hirdetés

Matthew Perry haláláról, függőségről, Jóbarátokról beszélgettek a Spirit FM Partvonal című műsorában.

Matthew Perrynek az előéletét ismerve nem volt könnyű élete, olyan figura volt, akit nagyon szeretett a közvetlen közege, de nem azt a fiút szerették, aki ő legbelül volt - mondta el Dudás Viktor filmszakértő a Spirit FM Partvonal című műsorában. A világ legnagyobb és legnépszerűbb sorozatának volt a sztárja, aki a legszínesebb egyéniség is volt, tette hozzá.

A tudatmódosító szerek fék nélküli használata nem feltétlenül tűnik el nyom nélkül az életünkből - magyarázta a szakértő azt a kijelentését, hogy nem lepte meg őt a halála.

Dudás Viktor úgy látja, Matthew Perry nem tudta kinőni Chandlert, próbálkozott sok mindennel, például Bruce Willis mellett szerepelt a Bérgyilkos a szomszédomban, vagy benne volt az ígéretesnek tűnő Csoportban marad című sorozatban is. Dudás Viktor szerint jó sorozat volt, de ha a pandémia alatt indul bármelyik streaming szolgáltatónál, sokkal nagyon sikert érhetett volna el.

A filmszakértő kifejtette: többet már nem lesz más sorozat hasonlóan sikeres és népszerű, mint a Jóbarátok. Részben ennek az is az oka, hogy egyre több a választék, mindenki a saját ízlésének megfelelő médiatartalmat fogyaszt, abból globálisan nehéz kinőni. Vannak persze, amiket sokan néznek, de a Jóbarátokhoz hasonló magasságba Dudás szerint már semmi sem érhet.

A teljes adás itt visszahallgatható:

Hirdetés
Hirdetés