MSZP: A kormány béna kacsát akar csinálni Karácsonyból

Belföld
Hirdetés

Megtagadja az adófizetést a főváros, Varga Mihály pénzügyminiszter szerint pedig felelőtlen, pazarló gazdálkodása van Budapestnek. Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója mondta el az álláspontját az ügyről a Spirit FM Aktuál című műsorában.

“Támogatjuk a városvezetés koncepcióját” - foglalta össze röviden a véleményét az MSZP pártigazgatója, Molnár Zsolt. A politikus a Spirit FM Aktuál című műsorában azt is elmondta, hogy “a kormánynak a szép, csendes kivéreztetés a célja” Budapesttel kapcsolatban.

Szerinte az a kormány taktikája - közeledve az önkormányzati választásokhoz - , hogy a források megvonásával, az iparűzési adó átcsoportosításával úgy állítsák be Budapestet, hogy “működésképtelen, szerencsétlenkedő”. Azt mondja, ez nem igaz, ugyanis “a jelenlegi politikai és gazdasági helyzetben már az bravúr, hogy a főváros az elmúlt éveket túlélte”, tette hozzá Molnár Zsolt.

“A Fidesz megpróbálja majd az a helyzetet előállítani, hogy egy béna kacsának tűnjön a főváros, aki semmit nem tud elintézni, semmit nem tud fizetni, és még törvénysértést is el akar követni. Azt gondolom, hogy a budapesti választók pontosan át fognak látni ezen a helyzeten” - fejtette ki a pártigazgató.

A teljes beszélgetés itt meghallgatható:

Hirdetés
Hirdetés