"Nem vagyunk kretének" - a Szkiton két tagja mesélt arról, meddig lehet elmenni

Belföld
Hirdetés

A Szkiton produkció két oszlopos tagja volt Kaszás Attila vendége a Spirit FM Hárman párban című műsorában. Komoly beszélgetés a humorról, filmekről, magánéletről és másról.

Virsinszki Zoltán azzal kezdte: a szakmája gázvezeték és készülék szerelő. Családjában nincs olyan, aki a művészetből próbált volna megélni, mint mondta, senki nem volt ellene annak, amit csinál, de úgy fogalmazott: a régi vágású szülők azt szeretnék, hogy az ember elmenjen dolgozni, és legyen pénze, de ő fontosabbnak tartotta, hogy azt csinálja, amit szeret.

Tóth Kriszta véletlenül került bele ebbe: sosem gondolta azt, hogy szerepelni szeretett volna, de mindig is sokat járt színházba, családjában van színész, ezekben a közegekben mozgott. Valahogy az élet mégis erre sodorta, amikor a vendéglátásba került, akkor is a Madách Színházban dolgozott.

Virsinszki Zoltán felidézte, elment castingolni a RapSzínHáz társulathoz, oda beválogatták táncosként, ott ismerkedett meg Vastag Csabával, akivel jó barátok lettek. Akkoriban kezdett inkább a színészet felé fordulni. 9-10 éves volt, amikor tánccal kezdett foglalkozni, ez azt jelenti, hogy már 30 éve van ezen a vonalon.

Tóth Kriszta egy webshop-logisztikával foglalkozó cégnél dolgozik, ahol saját szoftvert fejlesztettek, mára már több mint 200-an vannak, a cég kinőtte magát. "Ez a kis civil életem, ez van napi 8 órában, és aztán jöhet a többi" - fogalmazott.

Virsinszki Zoltán beszélt arról, amikor a 20-as évei elején Tenerifére költözött barátnőjével, ahol aztán bekerült egy progresszív rockzenekarba - úgy, hogy nem beszélt spanyolul. Mellette egy ottani Queen-társulatban táncolt és énekelt is. Hozzátette: sokan azt hiszik, ha valaki előadó, sokan azt hiszik róla, hogy gazdag, de ez nem így van. Korábban a Megasztár 5-ben is szerepelt vokalistaként, a tehetségkutatókat ma már "lehúzott bőrnek tartja", ami olyan, mint egy gyár, futószalagon jönnek az előadók, és aki nem tudja magát menedzselni, előbb-utóbb ott lesz, ahol elkezdte.

Tóth Kriszta legnagyobb kritikusa a testvére, van, hogy megmondja neki egy-egy karakterrel kapcsolatban, hogy nem szereti így látni. 

Virsinszki Zoltán szerint manapság egyre kevesebbet engedhet meg magának az ember, egyre kevesebbet bír az internet. "Aki minket ismer, az nagyon jól tudja, hogy nem szoktuk körbeírni azt, amit ki kell mondani, mert akkor azok már nem mi lennénk. Nem vagyunk kretének, attól függetlenül hogy persze sokszor vulgárisak vagyunk" - fogalmazott. Mint mondta, nem akarnak elmenni olyan dolgok felé, ahol már "rian a jég", van, amit külföldön megengedhet magának egy művész, Magyarországon viszont nem.

A teljes adás itt látható:

Hirdetés
Hirdetés