“Nincs affinitásom az énekléshez” - Samu Kriszta Mazsi vallomása

Belföld
Hirdetés

Samu Kriszta Mazsi a 2010-es X-Faktorban tűnt fel a képernyőn, majd a Rising Starban is szerepelt. Köböl Anita beszélgetése a Spirit FM #nofilter című műsorában.

Samu Kriszta Mazsi a 2010-es X-Faktorban tűnt fel a képernyőn, majd a Rising Starban is szerepelt. Azt mondja, ma már sok mindent máshogy csinálna, például lehetett volna felkészültebb. Azt is hozzátette, hogy nem volt vizuálisan színpadképes. “Én egy 106 kilós lány voltam, akinek nem volt meg a stílusa, nem tudtam azt, hogy milyen irányba akarok menni” - sorolta. Mint mondja, nagyon jó emlék neki a fellépése az X-Faktorban, és egy évig profitált belőle.

2015-ben a Rising Star című műsorban “úgy éreztem, hogy visszaesett a teljesítményem” - idézte fel. Elárulta, hogy csak ezután kezdett el hangképzéssel foglalkozni. Mostanra viszont teljesen más dolgok foglalkoztatják, az éneklés a háttérbe szorult.

“Olyan impulzus ér a TikTok-családtól, a követőktől, hogy nem hagyják, hogy ne énekeljek. Nagyon sokan emlékeznek rám, ami meglepett” - árulta el Samu Kriszta Mazsi. Azt viszont elmondta, hogy nincs affinitása az énekléshez.

Köböl Anita kérdésére, miszerint mikor válik a “tiktokkerkedés” rentábilissá, azt felelte Mazsi: “vannak felhasználók, akik 200 ezres követőtáborral sem dolgoznak kampányokban”. Elárulta, hogy az első komolyabb megkeresése 30-35 ezres követőbázisnál érkezett, bár kisebb cégek már korábban is bejelentkeztek nála. “Azóta mostmár nagyobb cégekkel is együtt tudok dolgozni” - tette hozzá.

A teljes beszélgetés itt meghallgatható:

Hirdetés
Hirdetés