Pajor Tamás: nincs olyan ember, aki ne lenne frusztrált

Belföld
Hirdetés

Miért ne lenne frusztrált az ember, amikor számos tényező akadályozza a boldogulásában, és a célunk a boldogulás, a boldogság? - tette fel a kérdést az Élőben Jófej című műsorban a Spirit FM-en Pajor Tamás.

Pajor Tamás
Pajor Tamás

Egy nemes jövőbeli valami a célunk, és hogyha ennek az elérésében valami akadályoz, akkor frusztrálódunk, magyarázta Pajor Tamás a Spirit FM-en az Élőben Jófej című műsorban. Különösen olyan társadalomban, ahol ez rendszeralkotó elem, ahol a hatalomtechnika egyik fő vívmánya - tette hozzá.

“Az is milyen egy kárhoztató, visszás hozzáállás, hogy valakit azzal bélyegzünk meg, hogy ‘te frusztrált vagy’, ezzel magunkat máris sikeresebbnek állítva”, fogalmazott Pajor Tamás a műsorban. Szerinte ez egy visszataszító gesztus. Úgy véli, talán az az igazán szerencsétlen, aki egy életen át elhiszi magáról, hogy ő boldog, beteljesedett és mindenhez ért. “Bár szerintem ilyen nem nagyon van”, tette hozzá. Azt mondta, még nem találkozott olyan emberrel, aki ne küzdene igen nagy problémákkal. Vagyis szerinte gyakorlatilag nincs olyan ember, aki ne lenne frusztrált.

A teljes beszélgetés itt meghallgatható:

Hirdetés
Hirdetés