Papp Szabolcs: “A múlton való merengés kicsit kinyírja a kreativitást”

Belföld
Hirdetés

A 47 éves Papp Szabolcs, a Supernem énekese azt csinálja, amit általános iskolában is csinált: zenél. “Mostanában az önvizsgálat szórakoztat a legjobban” - mondta Papp Szabolcs a Rocktérítő+ műsorában a Spirit FM-en.

Elkezdte vizsgálni, hogy ki is ő - magyarázta. Már tudja, melyek azok a dolgok, amik nem tesznek rá terhet, vagy amik után nem fut. “A múlton való merengés kicsit kinyírja a kreativitást, de ha a megfelelő fiókokat húzod ki, stabilizál” - tette hozzá az énekes.

Szerinte mindenkinek meg kell tanulnia a “mini tragédiáit” vagy kiröhögni, vagy elengedni. Papp Szabolcs azt mondja, hogy “a nevetés, az önirónia marha jó dolog”.

Pajor Tamásnak azt is elmondta az énekes, hogy jelenleg nincs hiányérzete, és “nincs kínos kompromisszum” sem. “Imádok a családommal lenni” - fogalmazott Papp Szabolcs, aki egyébként két gyermek édesapja is.

Mint mondja, megőrülne egy olyan világban, ahol a zene be lenne tiltva.

A televíziós showműsorokbeli szerepléséről azt mondja, "ami zsigerből jön, én azt csinálom". Élvezi a szereplést a műsorban, az pedig nem érdekli, van-e bármilyen hatással a tévés megjelenése a zenei karrierjére.

A teljes beszélgetés itt meghallgatható:

Hirdetés
Hirdetés