Péter Szabó Szilvia: “nagyon sokszor nem veszem észre, ha megbámulnak valahol”

Belföld
Hirdetés

A NOX énekesnője, Péter Szabó Szilvia vallott őszintén a múltjáról és jelenéről, megéléseiről Köböl Anitának a Spirit FM #nofilter című műsorában.

Péter Szabó Szilvia úgy gondolja, mind a hétköznapokban, mind a színpadon teljesen önazonos tud lenni. Az énekesnő azt is elárulta Köböl Anitának, hogy amikor a népszerűsége csúcsán volt, akkor is szeretett elbújni a hétköznapokban, nem szereti, ha “körbeugrálják”, és sokszor váratlanul érte, hogy felismerték a boltban, vagy kirándulás közben. Azt mondja, az évek alatt megtanulta másodpercek alatt felismerni, hogy valaki csak a rajongás miatt közeledik felé, vagy “simán” barátkozni akarnak vele. Őszintén mesélt arról is, hogy az egyik legjobb barátnőjével egy repülőgépen találkozott, és a lány nem ismerte őt fel, sőt, el sem akarta hinni, hogy ő Péter Szabó Szilvia, a NOX énekesnője. 

Az énekesnő a csalódásaira is visszaemlékezett, azokra az időkre, amikor ismertté vált és “hirtelen sok barátja lett”. “Volt párkapcsolat is, ami pillanatok alatt dőlt dugába” - fogalmazott Péter Szabó Szilvia.

Bevallotta, hogy amikor a NOX “nagyon ment”, akkor szociális életet nem élt, nem ment sehova, egy “aranykalitkába be voltak zárva 600 lakattal és ki voltam engedve, amikor menni kellett dolgozni. Ebből kifolyólag nekem nagyon sok minden kimaradt a 20-as években. Nem jártam bulizni, nem voltak egyetemi évek” - mondta.

Az ausztráliai időkre úgy emlékszik vissza, hogy imádta, hogy “csak egy lány” volt a sok közül, tiszta lappal indulhatott. Ma viszont “nagyon sokszor nem veszem észre, ha megbámulnak valahol”.

A teljes beszélgetés itt meghallgatható:

Hirdetés
Hirdetés