Péterfy Bori: “sehol nem vagyok olyan biztonságban, mint amikor beugrom az emberek közé”

Belföld
Hirdetés

Péterfy Bori nem szereti a tehetségkutató műsorokat, szerinte ezeknek ugyanis nincs sok közük a művészethez. Az énekes-színésznő a Spirit FM Rocktérítő+ műsorának volt a vendége.

Gyerekként Péterfy Borinak természetes közege volt a művészet, az irodalom, és amikor kikerült a megszokott közegéből, szinte sokkolta, hogy másoknak semmit nem jelentenek azok a klasszikus művek, amiket ő már egészen fiatalon elolvasott.

Mint mondja, a 20-as éveiben ki is csúszott a lába alól a talaj, mert “védtelen, túlérzékeny egy ilyen családban felnőni, ahol a való életre nem sok tanácsot kapsz”. Kevés útravalót kapott, hogyan is kell elboldogulni a világban, tette hozzá Pajor Tamásnak a Rocktérítő+ című műsorban a Spirit FM-en.

Péterfy Bori azt is elmondta, hogy “sehol nem vagyok olyan biztonságban, mint amikor beugrom az emberek közé (stage diving) és fognak a kezükbe”. Hozzátette, hogy sokkal ijesztőbb számára, amikor boltba vagy bankba kell mennie.

Azt is elmondta Pétefy Bori, hogy nem bírja a tehetségkutató műsorokat, ezek szerinte “köszönő viszonyban sincsenek a művészettel”. Úgy látja, hogyha véletlenül egy-két művész bekerül egy ilyen műsorba, ők “elvéreznek”. Elárulta, hogy többször hívták őt ilyen showba zsűrizni, illetve fellépni, de sohasem ment el, mert nem tudott volna önazonos lenni egy ilyen közegben. Őszintén elmondta, hogy elgondolkozott már azon, hogy elvállal ilyen felkérést, “nyilván a pénzért”, és színészként meg is tudná csinálni, de ez a fajta szórakoztató műfaj nagyon távol áll tőle.

A teljes beszélgetés itt meghallgatható:

Hirdetés
Hirdetés