Polyák Lilla: amíg nekem is gondom van azzal, miből fizetem be a számlát, nem érzem a celeb-faktort

Belföld
Hirdetés

Hogyan lehet új életet kezdeni, elengedni, legyen az párkapcsolat, gyereknevelés? Erről beszélt a Spirit FM #nofilter című műsorában Polyák Lilla, aki szerint gyakran az időzítés a rossz, sok szülő azért nem tud megfelelő kapcsolatot kialakítani a gyerekével, mert egyszerűen az életeik más ritmusban zajlanak. 

Neki is meg kellett küzdenie a tinédzserkori elhatárolódással, sot az elengedéssel is, hiszen nagyobbik fia már külföldön tanul. Az énekesnő azt mondta, nagyon sokat dolgozott - tulajdonképpen saját maga ellen is - azon, hogy önállóságra nevelje a gyerekeit, még akkor is, ha fáj az elszakadás, amikor eljön az idő.

Polyák Lilla úgy fogalmazott: nem tudatos, inkább ösztönös szülőnek tartja magát, és elég liberális elveket is vall. Mint mondta, partnernek kezelte a gyerekeit a kezdetektől, de biztos, hogy ő is követett el hibákat. Amikor párja a család része lett, valamelyest változtak a dolgok.

"Máté megjelenése az életünkben nagyon sokat szigorított a rendszeren, és valahogy annyira jól jött ki az egész matek meg kémia, mert pont az, amit én esetleg túlzásba vittem engedékenységben, azt ő hirtelen egy sokkal szigorúbb és sokkal katonásabb rendszerrel ellenpontozta, és a végére szerintem kijött egy középút, ami szerintem tök jól működik" - mondta.

A testi fenyítéssel, fenékre csapással kapcsolatban mindig is azt gondolta, ez nem elfogadható, ezt csak egyszer "szegte meg".

"Egyszer fejen kólintottam Zsombort, mert annyira kiverte a biztosítékot, és azóta is bánom" - fogalmazott. Hangsúlyozta: nem komoly bántásról volt szó, csak egy legyintésről, de úgy látja, ez lelkileg kicsit mélyebbre ment.

Nagyobbik fia sportösztöndíjjal tanul az Egyesült Államokban, amit sikerként él meg: mint fogalmazott, azért is tartotta jó ötletnek, hogy fia ilyen messzire menjen, mert ez egy hatalmas lépés az önállósodás felé - úgy, hogy fia korábban "a 4-es 6-os villamosra nem szállt fel".

Celeb sosem akartam lenni, úgy gondoltam, amíg tudják, mivel foglalkozom, addig nagy baj nincs - mondta Polyák Lilla, hozzátéve: amíg neki is gondja van azzal, hogy a napi számlát miből fizeti be, addig nem érzi ezt a "celeb-faktort".

Soha nem pakolta tele a közösségi oldalait a gyerekek fényképeivel, néha posztolt csak róluk, itt is megpróbált egy arany középutat követni. 

Hirdetés
Hirdetés