Puzsér a bordélyokat üzemeltető Kékfény-riporterről: "ez annyira magyar"

Belföld
Hirdetés

Kirúgta a közmédia a bordélyházak működtetésével vádolt bűnügyi riportert. A 44 éves férfit letartóztatták, az ország különböző részein lakásokat bérelt prostituáltaknak, és azért pénzt kért tőlük. A riporter beismerő vallomást tett. Puzsér Róbert a Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorában úgy reagált: Magyarországon tulajdonképpen törvényesítve van a bűn.

"Ez annyira magyar" - reagált a publicista.

Puzsér Róbert azt mondta: a férfi a hírek szerint büntetett előéletű volt, és, ahogy mondani szokás, "a reflektorfényben rejtőzködött." Még napokkal ezelőtt is riporttal jelentkezett a Kékfényben a riporter, és az MTVA úgy fogalmazott, a férfi már nem az ő alkalmazottjuk - azt azonban nem tudni, hogy mióta nem az. Ebből arra is lehet következtetni, hogy a férfi csak pár napja vesztette el a munkáját - jegyezte meg.

Szerinte azzal, hogy ingatlant biztosított, a riporter gyakorlatilag futtatta ezeket a lányokat. Ami Hollywoodban fantázia, az Magyarországon valóság, itt egyetlen lépésre vagyunk attól, hogy elkészítsük a magunk sikersorozatát ebből a történetből - fogalmazott.

Ez a hír szerinte kifejez valamit, ami az egész "szélhámos-elitünknek" a tükre: azt, hogy nálunk a törvényeket bűnözők írják, és a saját normáiknak megfelelően, vagyis kvázi törvényesítve van a bűn. 

A teljes beszélgetés itt hallgatható meg:

Hirdetés
Hirdetés