Puzsér a Fekete Vonatról: olyan, mint a Laár András, amikor cowboy-jelmezben belelő a lábába, és azt mondja, hogy de megfájdult a lábam!

Belföld
Hirdetés

A publicista a Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorában úgy vélekedett: az együttes tagjai azzal, hogy nyilvánosan üzengetnek egymásnak, maguknak csinálnak bukást.

A Papp László sportarénában megrendezésre kerülő Fekete Vonat első és egyben utolsó visszatérő koncertje hatalmas botrányba fulladt, a májusi koncertet le is mondták. Mohamed Fatima máris számon kérte a koncert szervezőjét, hogy miért nincsenek kifizetve, L.L. Junior pedig Instagramon jelentette be, hogy soha többet nem zenél a társaival, és a májusi koncertet is lemondta. 

Ha elmaradt az a fokú siker, amire számítottak, abból még nem muszáj legyártani egy gigantikus bukást, de ők legyártják - vélekedett Puzsér Róbert. Szerinte zárt ajtók mögött lehet "leüvölteni egymás fejét", mert azoknak, akik ott voltak a bulin, ez nem tűnt bukásnak, az előadók teszik azzá.

Ez azt az üzenetet közvetíti, hogy csak a pénz miatt álltak össze újra, és most faképnél is hagyják egymást. "Ez olyan, mint a Laár András, amikor cowboy-jelmezben belelő a lábába, és azt mondja, hogy jaj de megfájdult a lábam!" - fogalmazott.

A teljes beszélgetés itt hallgatható meg:

Hirdetés
Hirdetés