Puzsér: Ábrahám Róbert “olyan őrjöngve kezdett el pedofilozni, mintha nem lenne holnap

Belföld
Hirdetés

“Az erogénzónáknak nincs ideológiájuk, azok tüzelnek. És ezt láttuk egyébként Szájer Józsefnek az ereszen való leereszkedése során is” - fogalmazott Puzsér Róbert a Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorában.

A korábban még a DK gyakornoki programját is megjárt, mostanra kormánypárti publicistaként és propagandistaként ismert Ábrahám Róbert Facebookon tette közzé, hogy felmond a PestiSrácoknál. Okként azt jelölte meg, hogy munkahelye megjelentetett egy helyreigazítási kérelmet Osváth Zsolt youtuberről. További izgalomra ad okot, hogy a felmondás hírét azzal az idézettel közölte, hogy „köszönöm az eddigieket, de inkább dobom el az egzisztenciámat, mint a becsületemet”. Így fogalmazott:

"A felmondásra azután került sor, hogy a pestisrácok.hu helyreigazítást tett közzé Osváth Zsolttal kapcsolatosan, miszerint valótlanul híresztelték róla, hogy (még leírni is undorodom) 30 évesen viszonya volt egy 16 éves fiúval. Azért is állok értetlenül az egész előtt, mert mindezt nem ők állították, hanem az a Noryna Diamond, akit ők idéztek. Nem véletlen, hogy egyetlen médiatermék sem törődött rajtuk kívül Osváth helyreigazítási kérelmével." Később Huth Gergely főszerkesztő meggyőzte Ábrahámot, hogy mégis maradjon a lapnál.

“Ilyen körülmények között, hogy Ábrahám előadta ezt a nagy jelenetet, ezt az óriás hisztit, miszerint ‘köszönöm az eddigieket, de inkább dobom el az egzisztenciámat, mint a becsületemet’, akkor ezek után miért, hogyan sikerült őt meggyőzni, hogy ne mondjon föl?… És ezt a hiszti miért tartozott ránk? Mi közünk ehhez?” - sorolta a kérdéseit Puzsér Róbert publicista a Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorában. Ábrahám Róbert megőrizte az egzisztenciáját, mellette előadhatta a széles gesztusokkal demonstrált becsületet - összegezte Puzsér.

Úgy látja, hogy Ábrahám Róbert tette egyfajta feljelentés fölfelé: ha hagyják őt innen kimenni, akkor azzal ő viszi onnan az orbáni hitelesség referenciáját, az orbáni politikának a kérlelhetetlenségét, ami pedig itt marad, az egy kollaborálás a libsikkel. Ebben a helyzetben Huth Gergely nem is tehetett mást, mint kérlelte Ábrahámot a maradásért.

Azt kérdezi Puzsér, hogy vajon tisztában van-e azzal Ábrahám Róbert, hogy amikor ennyire ragaszkodik Noryna Diamondhoz (transzvesztita influenszer), a szavahihetőségéhez, akkor ezzel egyidejűleg a kancelláriaminisztert is feljelenti? Noryna Diamond ugyanis korábban azt is posztolta, hogy neki “megvolt” Gulyás Gergely, illetve rá hivatkozva írta azt több lap is, hogy Osváth Zsolt kiskorú fiúval létesíthetett szexuális kapcsolatot.

Horváth Oszkár azt mondja, hogy Gulyás Gergellyel szemben Noryna Diamond “ég szét, mert annyira komolyan vehetetlen”. Puzsér itt félbeszakította a műsorvezetőt: miért lenne komolyan vehetetlen, amikor Ábrahám Róbert esküdözik, hogy Noryna Diamond szava hiteles Osváth Zsolttal kapcsolatban. Akkor miért van kizárva, hogy Gulyás Gergellyel szemben nem hiteles?

“Az erogénzónáknak nincs ideológiájuk, azok tüzelnek. És ezt láttuk egyébként Szájer Józsefnek az ereszen való leereszkedése során is” - fogalmazott Puzsér. Hozzátette: Ábrahám Róbert “független gondolkodó olyan őrjöngve kezdett el pedofilozni, mintha nem lenne holnap”.

A teljes adás itt visszanézhető:

Hirdetés
Hirdetés