Puzsér: Andrew Tate olyan, mint Alekosz

Nemzetközi
Hirdetés

Puzsér azt mondja, Alekosz éveken keresztül magyarázta, hogy a Gyurcsány a megfelelő megoldás az ország bajaira, aztán “egy bizonyos ponton megunta”. “És mégis csak a sikerhez tartozik az identitás, nem az identitáshoz a siker”, mostanra Alekosz már inkább a kormány mellett teszi le a voksát.

Puzsér Róbert
Puzsér Róbert

„Csak egyetlen ország oldotta meg ezt a problémát: Magyarország, ami egy keresztény nemzet és Orbán Viktor egyike a világ legokosabb vezetőinek” – jelentette ki egy interjúban Andrew Tate a Nyugatot érintő népesedési válság kapcsán. Szerinte hatalmas demográfiai krízis jön, aminek „oka a tömeges bevándorlás és az, hogy a kultúránk éppen összeomlik”. Az influenszer a beszélgetésben konkrét magyar kormányzati intézkedést is említett, amikor a miniszterelnök kapcsán elmondta: „Megszüntette a jövedelemadót minden olyan család számára, ahol több, mint négy gyerek van. Ezzel megoldotta a népesedési válságot, hiszen az emberek összeházasodnak és gyereket vállalnak, a népesség pedig nő. Semelyik másik nemzet nem tudta ezt megoldani, Magyarország igen.” Beszélt arról is, szerinte Magyarországon kívül minden más nyugati nemzet importálja az iszlám világot, hogy fenntartsa saját magát, mert a keresztény nemzetek nem tudnak reprodukálódni. Az interjúban azt is elárulta, ő maga 25 gyereket szeretne, ahogyan fogalmazott: nyilván több nőtől.

Andrew Tate kimondja a szót, hogy keresztény, és Jézus Krisztus egy kicsit elszégyelli magát - vélekedett Puzsér Róbert publicista az Önkényes Mérvadó című műsorban a Spirit FM-en. Azt mondja, a kereszténység “mintha mást jelentene”, a mennyek országa a lelki szegényeké, nem a diadalmasoké, nem az uralkodóké. De Andrew Tate mintha egy másik értelmezésként használná a keresztényt: nem zsidó. Szerinte ő nem azt érti ezalatt, hogy “boldogok a lelki szegények”, hanem “azok a keresztények, akik nem muzulmánok”.

Horváth Oszkár azonban emlékeztetett arra, hogy Andrew Tate egy éve már foglalkozik az iszlámmal, és az idézett interjúban olyan mondatokat is mond, amik a Koránban szerepelnek.

Erre Puzsér Róbert azt mondta: “ez az Andrew Tate esküszöm, olyan, mint az Alekosz”. Mint mondja, Alekosz éveken keresztül magyarázta, hogy a Gyurcsány a megfelelő megoldás az ország bajaira, aztán “egy bizonyos ponton megunta”. “És mégis csak a sikerhez tartozik az identitás, nem az identitáshoz a siker”, mostanra Alekosz már inkább a kormány mellett teszi le a voksát.

Felidézte azt is, amikor évekkel ezelőtt Dopeman Orbán-fejet rugdosott, ma meg már, mivel az Orbán-rendszer hatalmas mindenre kiterjed, ő is a rendszer hívévé vált. “Az Orbán-rendszer megvallásában fejezi ki a maga magyarságát” - tette hozzá a publicista.

Szerinte Andrew Tate esetében az van, hogy “a csávó áttér muzulmán hitre”, de akkor miért olyan jó, hogy Orbán Viktor megvédi a keresztény Európát a muszlimoktól? Azért, mert Andrew Tate úgy ébredt fel, hogy ma mégsem muszlim, hanem keresztény?

Jó nárcisztikus szokás szerint három félinformációból akadémiai székfoglalót tarott Andrew Tate - összegezte Szabó Eszter az adásban. Emlékeztetett, hogy számára egy évvel ezelőtt még Románia volt a legjobb hely a világon, ahol “mindenki megvesztegethető”. Kiemelte, hogy nem igaz az az állítása sem Tate-nek, hogy Orbán intézkedéseitől megállt volna a népességfogyás. Szabó Eszter úgy fogalmazott, hogy azért veszélyes a viszonylagos intelligencia és a magabiztosság kombinációja, mert akik birtokolják, minden hülyeséget mellett képesek érvelni, ha az érdekeik úgy kívánják.

A teljes beszélgetés itt visszahallgatható:

Hirdetés
Hirdetés