Puzsér: ki kell találni, hogy Rogán Antal mit fog kitalálni a jövő héten

Belföld
Hirdetés

A Fiatal Csalásodok Klubja arra kéri a közintézmények vezetőit, hogy szerdától ne szervezzenek farsangi ünnepséget az óvodákban, iskolákban, szerintük ugyanis az eltereli a figyelmet a nagyböjtről, amely hamvazószerdával vette kezdetét. Puzsér Róbert a Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorában erre úgy reagált: ez is csak egy gumicsont.

A publicista szerint mindenki a hatalom érdekében akar járni, ezért folyamatosan ötletelnek, mivel lehetne diktálni a kultúrharcot. Nem elég követni a kultúrharcot, azt diktálni kell, mert aki csak követi, az gyanús - fogalmazott, hozzátéve: ki kell találni, hogy Rogán Antal mit fog kitalálni a jövő héten az ő "igazságminisztréiumában", és azt Rogánt megelőzően kell bedobni a magyar közgondolkodásba, ez a magyarság-lecke.

"Nem lehet túl nagy baromság, amit javasolsz, ha egy elég rosszfej klerikális gesztus" - mondta.

Abból kiolvassa a rendszer és a rendszerpártivá vált magyarság, hogy ez keresztény, ez erkölcsös, ez magyar, ez keresztény, vagyis jó - vélekedett. Puzsér Róbert megjegyezte azt is, egy gyerek "naponta 19 másik dolgot csinál", ami eltereli a figyelmét a nagyböjtről.

Ez olyan, mint egy totó, lehet rajta nyerni szektorokat, vármegyéket vagy Orbán Viktor szeretetét - mondta. Szerinte ez egy gumicsont, amit azért dobnak be, hogy mindenki erről beszéljen, talán azért, mert valami másról el kell terelni a figyelmet. 

A teljes adás itt hallgatható meg:

Hirdetés
Hirdetés