Puzsér: miért kell a nemzethalált kiolvasni a 73 ezer doboz esemény utáni tablettából?

Belföld
Hirdetés

Összesen több mint 73 ezer doboz sürgősségi esemény utáni fogamzásgátló tablettát váltottak ki a magyarok az elmúlt két évben - derült ki Rétvári Bence, a Belügyminisztérium miniszterehelyettese írásbeli válaszából, amelyet Novák Előd, a Mi Hazánk képviselője kérdésére adott. Puzsér Róbert a Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorában azt mondta: kérdéses, miért épp az esemény utáni tablettákat számolják.

"Én nem értem, hogy miért kell a nemzethalált kiolvasni a 73 ezer doboz esemény utáni sürgősségi fogamzásgátlóból, (...) ezek nem elkapart magzatok, hanem esemény utáni tabletták, amelyek megakadályoznak egy abortuszt" - fogalmazott a publicista. Mint mondta, ezekben az esetekben nem 73 ezer gyerek nem született meg, hanem 73 ezer abortuszt nem végeztek el.

Szerinte kérdéses, miért épp az esemény utáni tablettákat számolják, a fogamzásgátló gyógyszereket vagy a vazektómiákat, gumióvszereket, illetve az olyan szexuális együttléteket, amelyekből nem származik gyermek, pedig nem. Ezeket mind hozzá lehetne adni az esemény utáni tablettákhoz, amiből kijönne mondjuk egy ötmilliós szám, és akkor "elő lehetne adni, hogy minden évben ötmillió magyar élet pusztul el" - vélekedett.

Puzsér Róbert szerint emögött a retorika mögött egy szexuális ellenforradalom húzódik, ami válasz a MeToo-ra, a liberális kurzusnak a hálószobába való benyomulására. Ezt a hálószobát eddig a baloldali és a liberális világ védte, és mértékkel, de a népnemzeti kurzus ostromolta. És amikor utóbbi azt látja, hogy a liberális értelmiség, meg a "MeToo-szekta, meg a feminista kurzus" elkezdi szabályozni a hálószobát, akkor ők is megfogalmazzák az elvárásainkat.

A teljes beszélgetés itt hallgatható meg:

Hirdetés
Hirdetés