Puzsér: miért nem tett 10 éven keresztül semmit Bayer Zsolt Varga Juditért?

Belföld
Hirdetés

"A takonygerincű" címmel közölt véleménycikket a Magyar Nemzetben Bayer Zsolt. Azt írja, a fideszesek számára régóta nem kérdéses, hogy Varga Judit terrorban élt.

Így fogalmaz: Nagyjából tíz éve rühelljük, utáljuk, kerüljük, megvetjük ezt a senkit, ezt a gazembert mi itt, a Fideszben, nagyjából tíz éve tudjuk, miképpen bánik a feleségével, s azt is, hogy ez a dupla nulla sohasem bocsátja meg, hogy nem lett belőle senki, míg a felesége vitte valamire." 

Nagy Gergő a Spirit FM Önkényes Mérvadó műsorában arra az anomáliára hívta fel a figyelmet, hogy míg Varga Judit évekkel ezelőtt azt nyilatkozta, hogy a nők helyzete a legjobb állapotban van Magyarországon, a kormány fellép a családon belüli erőszak ellen is - ezzel szemben Bayer szerint 10 éve tudják, mit művel Magyar Péter Varga Judittal. “Miért nem lépett fel a kormány a családon belüli erőszak ellen?” - kérdezi. 

“Nekem az is kemény, hogy 10 éve rühelljük ezt a ‘takonygerincűt’, miközben munkát adunk neki felelős beosztásokban. Miért? Azért, mert zsarolt? De ha azért, mert zsarolt, akkor ezek szerint egy zsarolásra alkalmas anyag, akkor Gulyás Gergely miért mondja azt, hogy kipukkadt a lufi?” - szúrta közbe Horváth Oszkár műsorvezető. Hozzátette, hogy nagyon nehezen bizonyítható a családon belüli erőszak, ennek jó eszköze éppen egy hangfelvétel lehet, amibe sokszor belekötnek, hogy nem érdemes készíteni, de ő egyébként ehhez nyúlna, ha érintett lenne.

Hogy lett hirtelen takonygerincű Magyar Péter? - kérdezte Puzsér Róbert publicista. “Utálták, de azt hazudták róla, hogy betongerincű” - tette hozzá. Azt mondja, aki az ügyészséghez fordul, és a mocskos ügyekről, amelyekről felvételeket készít, bemutatja a hatóságoknak, arra mondják, hogy patkány. “Akik a jogrendhez fordulnak a szervezett bűnözéssel szemben” - fogalmazott. Tehát szerinte ezzel a fordulattal lett takonygerincű Magyar Péter, hiszen addig nem volt baja a gerincének a mésztartalmával, amíg nem fordult az ügyészséghez. A bűnözők törvénye a hallgatás törvénye - fűzte hozzá.

Bayer Zsolt 10 éven keresztül tudta, mi történik egy bántalmazott nővel, aki nem mellesleg az igazságügyminiszter volt - ez a legpikánsabb az egészben, mondta Puzsér, majd megkérdezte, hogy miért nem tett semmit Bayer Zsolt? “Kegyelmet adnak a pedofiloknak? Becsukják a szemüket a bántalmazás felett? Miért tesznek ilyesmit?” - sorolta a kérdéseit. Szerinte ez egyet jelent azzal, hogy Bayer Zsolt bűntárs volt, a bántalmazó Magyar Péter bűntársa volt 10 évig - úgy, mint K. Endre. Szerinte ez olyan cselekmény, mint aki lát egy balesetet és elhajt.

Itt volt ez a “szerencsétlen nő”, akinek a bántalmazásáról 10 éven keresztül tudott ez a “bűnszervezet”, akik falaztak, és “játszották kifelé a szentséges családot, akiből mintát állítottak a magyarok elé, hogy így kell élni” - mondta Puzsér.

A teljes adás itt visszanézhető:

Hirdetés
Hirdetés