Puzsér: Orbán eldönthetné, hogy fölényeskedni akar, vagy áldozati pózolni

Belföld
Hirdetés

Orbán Viktornak nincs ahhoz hozzáférése, hogy Ukrajnában béke lesz-e vagy háború - mondta Puzsér Róbert a Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorában.

Orbán Viktor a 2024-es, júniusi Békemeneten
Orbán Viktor a 2024-es, júniusi Békemeneten Facebook/Orbán Viktor

A Fidesz-KDNP-szövetség Európa legnagyobb békehadtestje - emelte ki Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton Budapesten, a Békemenet résztvevői előtt a Margitszigeten elmondott beszédében.

Emlékeztetett: a Fidesz-KDNP 2006 ősze óta minden választást megnyert, parlamentit, önkormányzatit és európait. "Tizenegyszer nyertünk egyhuzamban. Abszolút rekord, KO, kiütéses győzelem, nincs vita" - fogalmazott, hozzáfűzve: a Fidesz-KDNP tábora a legnagyobb, egysége a legszilárdabb egész Európában, és a kormánypártok tudnak a legjobban kampányolni, övék a legnagyobb választási hadsereg. 

Hangsúlyozta: a Fidesz-KDNP-szövetség újra hatalmas győzelem kapujában áll. "Nálunk rendezettség és erő, az ellenfeleinknél erőszakoskodás, választási dulakodás, lökdösődő vircsaft. Ők nem a háborút, hanem egymást akarják legyőzni. Nincs velük dolgunk, hadd csépeljék egymást. Ott minden pofon jó helyre megy."

Sokan hiszik azt, hogy a gonosz nem létezik, pedig a világháborúk mögött a gonosz áll. Ne engedjünk neki, eljött az ördögűzés ideje. Vagy mi győzünk, vagy ők, harmadik út nincs, csak harmadik világháború. Mutassuk meg Soroséknak, hol lakik a magyarok istene – fogalmazott a kormányfő.

Olyan jó lenne, hogyha Orbán Viktor végre eldöntené, hogy fölényeskedni akar, vagy áldozati pózolni. Mert mind a kettő oké, de akkor válasszon a kettő közül - mondta el Puzsér Róbert publicista az Önkényes Mérvadó című műsorban a Spirit FM-en. Hozzátette: Orbán Viktornak nincs ahhoz hozzáférése, hogy Ukrajnában béke lesz-e vagy háború. Semmi köze nincs a magyar választás eredményének ehhez, nyomatékosította.

Orbán Viktor azt próbálja meg elhitetni a híveivel, hogy békét tud teremteni Ukrajnában - jelentette ki Puzsér. “De akkor miért nem teremtett békét? 2 éve volt rá” - fogalmazott. Nincsen napirenden, hogy a NATO csapatokat küldjön Ukrajnába, mitől véd meg minket Orbán Viktor? - kérdezte.

Csízi Ági azt mondta: háború, Soros, dollárbaloldal, migráció - ezt a négyet teljesen mindegy, hogy a mezőgazdaságról van vita, vagy pedig a Hold állásáról beszélgetnek, a megfelelő helyeken olyan 25-40 alkalommal elmondják percenként, és átmegy az üzenet. Teljesen random ígéretek is elhangzanak, mondta. A személyes friss kedvence Győzike kampánya, azzal buzdít, hogyha egy adott településen megszavazzák a polgármestert, elviszi hozzájuk fellépni Marics Petit. “Kit Marics Petivel, kit a békével kell valahogy meggyőzni, és tök mindegy, hogy annak van-e valóságtartalma” - fogalmazott.

Az a különös, hogy miközben Orbán Viktor szép szavakkal ecseteli, hogy mi a háború veszedelme és mi a béke esélye, eközben bárkinek és mindenkinek, aki a béke mellett demonstrál Oroszországban, súlyos börtönéveket kínál Vlagyimir Putyin - emelte ki Puzsér Róbert. Hogyha a nyugatiaktól kéred a békét, azoktól a sátánoktól, akik segítik Ukrajnát a területvédelmében, akkor hősiesen kiállhatsz a háború ellen, míg ha orosz oldalon követeli valaki a békét Moszkvától, annak 15 év börtön jár, tette hozzá. Ezt jelenti a Kelet, illetve a Nyugat, summázta.

Akármi is történt az elmúlt években, nem fogják elveszíteni a következő választásokat sem - fűzte hozzá Csízi Ági. Horváth Oszkár műsorvezető egyetértett, mondván, ők tudnak a legjobban kampányolni.

Vajon milyen kártyát húzott volna elő Orbán, ha nem lenne háború? - töprengett el Csízi Ági. Horváth Oszkár és Puzsér Róbert szerint ebben az esetben egyértelműen a migrációval fenyegetne a Fidesz, és már hónapok óta felépítették volna az erről szóló kampányt.

A teljes beszélgetés itt visszanézhető:

Hirdetés
Hirdetés