Puzsér: Orbán Viktor lenyúlta Magyarországot

Belföld
Hirdetés

Az iskolás gyerekek szüleinek jött meglepő üzenet arról, hogy vásároljanak állampapírt. Ez vajon egy kétségbeesett próbálkozás lehetett? Erről is szó volt a Spirit FM Önkényes mérvadó című műsorában.

A KRÉTA-ban buzdítják a szülőket magyar állampapír vásárlására. A tanév vége előtt szűk két nappal kaptak a szokásostól eltérő értesítést a szülők az e-naplóban az Államadósság Kezelő Központtól – számolt be a Telex olvasói beszámoló alapján. Az üzenetben azt írják: „Tisztelt Szülők! Minden ballagást/tanévzárót nagy készülődés előz meg, hiszen szeretnénk maradandót ajándékozni gyermekeinknek. Erre kiváló megoldás lehet a MAGYAR ÁLLAMPAPÍR”. A felhívás szerint a ballagásra ajándékba kapott pénzt is érdemes állampapírba fektetni, amivel a szülők magukat és gyermeküket is meglephetik.

“Az 1000 éves magyar állam ezen a színvonalon árulja magát” - fűzte hozzá a történethez Puzsér Róbert publicista a Spirit FM Önkényes mérvadó című műsorában. “Kvázi az államkötvényeken keresztül szálljunk be Orbán Viktor vállalkozásába”, tette hozzá.

“Orbán Viktor lenyúlta Magyarországot, lenyúlta a magyar államot, lenyúlta a magyar nemzettudatot” - sorolta a publicista.

Ez az üzenet “egy kétségbeesett próbálkozás, hogy valahogy az államháztartáson tátongó gigantikus méretű lyukat azt valahogyan betömködjék” - mondta el Magyar Dávid a véleményét. Hozzátette, hogy neki elveszett minden bizalma, nem venne állampapírt.

"Mi vagyunk Orbán Viktor kockázati tartaléka" - fejtegette tovább Puzsér Róbert. "Ha nem tudnám, hogy ez a nemzeti oldal, azt gondolnám, hogy ezek gátlástalan, szélhámos gazemberek" - fogalmazott Puzsér.

A teljes adás itt meghallgatható:

Hirdetés
Hirdetés