Puzsér Rákay Philipről: “NER-oligarcha”

Belföld
Hirdetés

A Spirit FM Önkényes mérvadó című műsorában Puzsér Róbert publicista kiemelte: “nehogy már úgy csináljunk, minthogyha itt a kritika az tényleg az A Király című sorozatnak, vagy az Aranybulla című sorozatnak szólna. Ez anyázás. A hajad is milyen. Ez pontosan ennyi”.

A közösségi médiában feszült egymásnak Nagy Ervin és Rákay Philip. A történet akkor kezdődött, amikor a producer nehezményezte, hogy a színész a pedagógusok mellett kiálló tüntetésen azt nyilatkozta: hasonló helyzetben Párizsban már égne a város. Rákay erre úgy reagált, hogy - szerinte - ha a francia fővárosban élnénk, a rohamrendőrök már rommá verték volna a tüntetőket. Nagy Ervin ezt nem tudta szó nélkül hagyni, Rákay Philipnek címzett nyílt levelében a többi között arról írt, hogy bár a producernek pár nappal korábban lett volna lehetősége személyesen is megosztani a véleményét, nem élt ezzel. A színész úgy fogalmazott: „Úgy viselkedtél, mint az egyszeri csivava, aki a gazdi kezében veszettül csahol, ám mihelyt a flaszter valóságára kerül, ijedtében maga alá piszkít”. Rákay ezt nem hagyta annyiban, válaszul egy 11 pontból álló nyílt levelet fogalmazott Nagy Ervinnek.

Puzsér Róbert publicista NER-oligarchának nevezte Rákay Philipet. A Spirit FM Önkényes mérvadó című műsorában szóba került, hogy Nagy Ervin és Rákay Philip kölcsönösen odaszúrtak egymás munkásságának, vagyis az Aranybullának, illetve az A Király című sorozatnak. A publicista ezzel kapcsolatban kiemelte: “nehogy már úgy csináljunk, minthogyha itt a kritika az tényleg az A Király című sorozatnak, vagy az Aranybulla című sorozatnak szólna. Ez anyázás. A hajad is milyen. Ez pontosan ennyi”. Szerinte csupán ott akarták bántani a másikat, ahol a fáj.

Aki a hatalomhoz vonzódik, az Rákay Philippel fog azonosulni, mert Puzsér szerint a hatalomhoz tartozni ebben az országban nagy biztonságérzetet kölcsönöz. A hatalommal szemben szerinte változó meggyőződéssel egy körülbelül 30 százaléknyi ország tud felsorakozni, “egyszerűen a néplélek ilyen”.

A teljes beszélgetés itt meghallgatható:

Hirdetés
Hirdetés