Puzsér Róbert: mára elmondható, hogy Harry herceg egy viszketeg celeb lett

Nemzetközi
Hirdetés

Január 10-én jelenik meg Harry herceg életrajzi könyve Spare, vagyis Tartalék címmel. A Spirit FM Önkényes mérvadó című műsorában szó volt arról, hogy a herceget minden bizonnyal frusztrálja, hogy öt lépésre van a tróntól, és hogy felesége, Meghan Markle a "proli indulatot csatornázza be" a királyi családba.

Harry herceghez hozzávágták a végtelen nyilvánosságot és végtelen mennyiségű pénzt, illetve a lét elviselhetetlen könnyűségét - fogalmazott a műsorben Puzsér Róbert.

A műsorvezető szerint Harry herceg ebben a minden mindegy állapotban töltötte eddigi életét, házasságával kiborította a nyilvánosságot és a királyi családot, mára pedig egy viszketeg celeb lett, akinek semmi más célja nincsen, nagyjából mint Kiszel Tündének.

Harry herceg rangon alul házasodott, nem azért, mert anyósa fekete bőrű, hanem mert Meghan Markle kifejezetten a Windsor-ház bosszantásának céljával nyilatkozgat. Ő a renitens lázadó, aki "a proli indulatot csatornázza be és gerjeszti fel" - vélekedett Puzsér Róbert.

Szerinte Harry azt üzeni, hogy ez a dinasztia szétrohadt, ezért az embereknek le kell váltaniuk, így ő már nem öt lépése lesz a tróntól - ami frusztrálja - hanem végtelen távolságra, mint az emberek többsége.

A teljes beszélgetés itt hallgatható meg:

Hirdetés
Hirdetés