Puzsér Róbert Suhajda Szilárdról: jár a kegyelet és a részvét

Belföld
Hirdetés

A Spirit FM Önkényes mérvadó című műsorában Puzsér Róbert publicista azt mondta, hogy jár Suhajda Szilárdnak, illetve elsősorban a hozzátartozóinak a kegyelet és a részvét.

Suhajda Szilárd első magyar hegymászóként próbált “tisztán”, vagyis teherhordók és mesterséges oxigén nélkül feljutni a Mount Everestre. A magyar hegymászó május 24-én tervezett feljutni az Everest csúcsára, és amikor május 25-én sem tért onnan vissza, már lehetett tudni, hogy nagy a baj. Május 27-én hivatalosan is bejelentették: nem keresik tovább az eltűnt hegymászót.

Puzsér Róbert publicista szerint Suhajda ügyével kapcsolatban kétféle álláspont van ma Magyarországon. Az egyik a “minek ment oda”, a másik pedig az “ünnepeljük a hőst”. “Azt hiszem, az egyik nagyon részvéttelen, a másik pedig azt gondolom, nem igazán helytálló, elég igazságtalan” - fogalmazott Puzsér a Spirit FM Önkényes mérvadó című műsorában.

“Nem hiszem, hogy hőst kellene csinálni Suhajda Szilárdból. Mert nem volt az. Nem fedezett fel semmit. A tevékenységének nem volt látható közhaszna” - mondta el Puzsér Róbert. A bulvármédia pedig véleménye szerint “úgy rabol rá a tragédiára, mint a hiénák a döghúsra”, vélekedett.

Kiemelte, hogy jár Suhajda Szilárdnak, illetve elsősorban a hozzátartozóinak a kegyelet és a részvét.

A teljes beszélgetés itt meghallgatható:

Hirdetés
Hirdetés