Puzsér Sebestyén Balázsról és Schobert Norbiról: ez egy "nemes licit"

Belföld
Hirdetés

A Rádió1 Balázsék című műsorában is szóba került a 39 éves pedagógiai asszisztens, aki a TikTokon dicsekedett azzal, hogy 15 éves "szeretője" van. Sebestyén Balázs úgy fogalmazott: "ha az én gyermekemmel jönne haza egy negyvenéves, beleállítanám a hátába a vasvillát". Sebestyén Balázs a háborúról azt mondta, neki különösen nem tetszik az Egyesült Államok erőszakos viselkedése. Ezzel kapcsolatban mondta el véleményét Puzsér Róbert publicista a Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorában.

"Előhörgés a hatalomnak a társadalom felé, leolvasni, hogy mit óhajt hallani a hatalom, mit diktál a hatalom, és előhörögni" - reagált Puzsér Róbert, hozzátéve: érdekes, hogy ez éppen akkor történik, mikor a kormánynak nyílt konfliktusa van a kormánynak. Ez a pedagógiai asszisztens ráadásul meleg, közben pedig itt vannak "ezek a rendes magyar celebek", akik "gerinces, heteroszexuális, nemzeti radikális" magyar celebek, akik talán azért lettek nemzeti radikálisok, mert eljött a negyedik kétharmad.

Szerinte ez egy "nemes licit", és utalt Schobert Norbertre, aki szintén megszólalt az ügyben - ő ugyanis arról beszélt, a vonóhorog után kötné az illetőt.

Puzsér Róbert szerint kérdés, hogy került az asztalra ez az ügy, ott kezdőik, hogy a Fidesz szállította le a beleegyezési korhatárt 14 évre a homoszexuálisok körében. "Miért nem keresik meg a saját soraikban azt a pedofilt, aki ezt így intézte?" - tette fel a kérdést, hozzátéve: ez az asszisztens törvényesen tartott 15 éves "szeretőt", és ez nem azért törvényes, mert mi így akarjuk, hanem mert a Fidesz így akarta.

Hozzátette: ebben a szituációban az lenne az alap, ha a kormány nem hangulatot keltene, hanem kiállna az emberek elé, és azt mondaná: tévedett. 

A teljes adás itt hallható: 

Hirdetés
Hirdetés