Puzsér: Szentkirályi Alexandrával nem lehet leváltani Karácsonyt

Belföld
Hirdetés

Szentkirályi Alexandra esélytelen Karácsony ellen, sőt, nagyjából annyi esélye van a Fidesznek vele, mintha egy üveg ásványvízzel akarnák kihívni a jelenlegi főpolgármestert - vélekedett Puzsér Róbert a Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorában.

Puzsér Róbert
Puzsér Róbert

Tisztelettel és nagy elszántsággal fogadta el Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Fidesz budapesti választmányának felkérését, hogy a kormánypártok főpolgármester-jelöltjeként induljon el a június 9-i önkormányzati választáson. Facebook videójában így fogalmazott:

A nemzet fővárosa ma Gyurcsány Ferenc fogságában van. Ő csinált főpolgármestert Karácsony Gergelyből, majd ültette a nyakába a saját, levitézlett embereit.

A Fidesz főpolgármester-jelöltje szerint Budapest Karácsonynál, a lejárt lemeznél többet érdemel. „Minden, ami Budapesten történik arról szó, hogy Karácsony Gergelynek ki kell fizetnie Gyurcsány embereit.” Szentkirályi szerint ezért kong üresen a kassza, ezért került Budapest csődközeli helyzetbe, ezért ritkítják a tömegközlekedési járatokat. Sőt, még azt is állította, hogy ezért állunk dugóban.

„Karácsony Gergely botrányról botrányra bukdácsol, és a legkisebb problémát sem sikerült megoldania” – folytatta a kormányszóvivő, aki szerint Karácsony a város ügyei helyett Gyurcsány kéréseit teljesíti, és ez méltatlan állapotokat teremt. Itt az ideje lecserélni a lejárt lemezt Szentkirályi szerint.

“Nyilvánvaló, hogy a Fidesz Szentkirályi Alexandrával nem fogja tudni leváltani Karácsony Gergelyt” - mondta Puzsér Róbert publicista a Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorában. Szerinte Szentkirályi Alexandra esélytelen Karácsony ellen, sőt, nagyjából annyi esélye van a Fidesznek vele, mintha egy üveg ásványvízzel akarnák kihívni a jelenlegi főpolgármestert. 

Szerinte Vitézy Dávid is napokon belül bejelenti, hogy elindul a választáson. Ha mégsem, akkor a szavazás eldőlt, akkor Karácsony Gergely ismét főpolgármester lesz - vélekedik Puzsér. De ha Vitézy elindul és Szentkirályit nem lépteti vissza a Fidesz, nincs esélyük arra, hogy Karácsony következő főpolgármesteri ciklusát megakadályozzák.

Beszélt arról is, hogy Vitézynek van koncepciója Budapesttel kapcsolatban, nem csupán a közlekedésről. 

Szabó Eszter arra gondolt a hír hallatán, hogy “mennyire bátrak már, hogy megint egy csajt küldenek a vesztes csatába”. “Így kell rafkósan lemondani a győzelemről, hogy ne a csapat bukásának tűnjön” - tette hozzá.

A teljes adás itt visszanézhető:

Hirdetés
Hirdetés