Puzsér: Varga Judit talán nem boldog Magyar Péterrel, de mi se vagyunk boldogok Varga Judittal

Belföld
Hirdetés

Elválik Varga Judit igazságügyi miniszter és Magyar Péter, aki ezt Facebook-oldalán jelentette be, Varga Judit pedig közleményt adott ki. "Azt hittem, ez a nemzeti oldal tiszteli a családot" - kommentálta a hírt Puzsér Róbert a Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorában.

"Varga Judit talán nem boldog Magyar Péterrel, de mi se vagyunk boldogok Varga Judittal" - fogalmazott a publicista. 

Mindig az lesz homoszexuális vagy az ölte meg a szomszédját, akitől a hatalom éppen megijedt, vagy aki a hatalmat nagyon irritálja: járt már így Vona Gábor, Juhász Péter és Márki-Zay Péter is - sorolta, majd arra a felvetésre, hogy esetleg egyszer rá is rákerül a sor, úgy fogalmazott: lehet, hogy ő nem homoszexuális lesz, hanem mondjuk kismacskát fojtott a vízbe vagy kutyát nyúzott, ezt a kormányzat kreativitására bízza.

Szerinte a politika bulvárba fojtása és dekonstrukciója zajlik, egyértelmű az is, hogy Gyurcsány Ferenc előre megtervezte Ráczné Földi Judit ölelgetését a parlamentben. A Fidesz gyártja a bulvárt folyamatosan, és az ellenzéknek két lehetősége van: vagy nem vesz róla tudomást, vagy pedig reagál - mindkettő vesztes helyzet, erre válaszolta Gyurcsány, hogy most ők tematizálnak - vélekedett Puzsér Róbert.

Már semmit nem jelent, amivel bulvárba kerülsz, nincs rossz apropó, a bulvárba kerülés a cél - mondta. Mint fogalmazott, "már semmi sem kellemetlen ezeknek", mert aki látszik, az játszik.

Hirdetés
Hirdetés