Puzsér: Zacher Gábor valójában Orbán Viktort dagadtozza le

Belföld
Hirdetés

Zacher Gábor toxikológus, mentőorvos arról beszélt, hogy a magyar a világ negyedik legelhízottabb nemzete, a jó példát pedig a miniszterelnök mutathatná azzal, hogy életmódot vált. Puzsér Róbert a Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorában erre úgy reagált: Orbán Viktort bőven van miért bírálni, nem a testsúlya az, aminél ez jogos.

A publicista szerint ez egy nagyon kulturáltan, népegészségügyi aggodalomnak álcázott testszégyenítés. Mint mondta, "valójában Orbán Viktort dagadtozzák". Úgy látja, Zacher Gábort mindezt azért hozta szóba, hogy megszégyeníthesse.

"Orbán Viktort aztán bőven van miért bírálni, pont nem a testsúlya az, amivel kapcsolatban ez jogos. Annyi mindent föl lehetne hozni Orbán Viktorral szemben, de azon a színvonalon kell Orbán Viktort megrendíteni, amilyen színvonalon uralja a lelkeket. Azon a nagyon proli nívón kell kikezdeni, amilyen nagyon proli nívón ő amúgy uralkodik" - mondta.

Hozzátette: ez a legrosszabb irányba viszi a magyar közbeszédet. Úgy látja, ez a Való Világ-színvonal.

Amikor Orbán Viktor azt mondta, nem szereti a pocakos katonákat, akkor még "az iskolai buli volt", ma viszont már ő az osztályfőnök - fogalmazott, hozzátéve: nem az Orbán propagandájának nívójához kellene a közbeszédet kalibrálni. 

A teljes beszélgetés itt hallgatható meg:

Hirdetés
Hirdetés