Szakács Gergő szerencsésnek tartja magát, hogy Tankcsapda szövegeken nőtt fel

Belföld
Hirdetés

Szakács Gergő, a Follow the Flow énekese Eminemet és Tankcsapdát hallgatott fiatalabb korában és úgy gondolja, akkoriban sokkal tartalmasabb dalszövegeken nőhettek fel a tinik, mint manapság. Az előadóművész, dalszerző a Spirit FM Rocktérítő+ műsorában beszélt erről.

“Boldogabbak lehetnénk mindannyian, ha picit máshogy fognánk meg ezt az egészet” - mondta Szakács Gergő, a Follow the Flow énekese azzal kapcsolatban, hogy a mai nyugati társadalomban a halál témaköréhez szerinte mennyire negatívan állunk hozzá.

A Spirit FM Rocktérítő+ című műsorában azt is elárult, hogy fiatalon Eminemet, Tankcsapdát és Alvin és a Mókusokat hallgatott. Dalszerzés közben sokszor az eszébe szokott jutni, hogy milyen szerencsés is, hogy Lukács Laci szövegein nőhetett fel, pláne ahhoz képest, hogy “most milyen regnáló top trendinget vezető zenekarok szövegein nőnek fel a fiatalok”. Éppen emiatt a zenekarával feladatának tekinti, hogy “a mai palettán valamilyen szinten biztosítsuk ezt a tartalmat”, amit hiánypótlónak gondol.

A teljes beszélgetés itt meghallgatható:

Hirdetés
Hirdetés