Toroczkai: maffiarendszer üldözte el itthonról a magyarokat

Belföld
Hirdetés

Toroczkai László, a Mi Hazánk országgyűlési frakcióvezetője kedden a parlamentben sürgetett lépéseket a végrehajtói kar ügyében. A képviselő azt mondta a Spirit FM Aktuál című műsorában, hogy ezekkel az ügyekkel régóta foglalkoznak, még videós sorozatot is készített róla. Szerinte egy 1994 óta tartó maffiáról lehet beszélni.

2010 óta a közjegyzők futószalagon állítottak ki olyan behajtásokat megalapozó okiratokat, amelyeket nem ellenőriztek - állította Toroczkai László, a Mi Hazánk képviselője az Aktuál című műsorban a Spirit FM-en. Hozzátette, hogy ezeknek a jogszerűségét senki nem firtatta. Éppen ezért a párt nem csupán a végrehajtói rendszer átalakítását követeli. Kérdésre elmondta, hogy Orbán Viktor miniszterelnök arra kérte a pártot, hogy adják be papíron az elképzeléseiket, és akár támogatást is kaphatnak. Ők beadták a javaslatokat, de mint fogalmaz, azokat “lesöpörték az asztalról”.

Toroczkai szerint a kormánypárt, hiába mondja, de valójában nem nyitott a rendszer átalakítására. “Mostmár bizonyítható tény, hogy politikusok, végrehajtók, és bizony közjegyzők is részt vesznek ebben a maffiaszerűen működő sarcoló rendszerben, amely a ’90-es évek óta rengeteg magyart tett tönkre. És üldöztek el Magyarországról” - nyilatkozta Toroczkai.

A teljes beszélgetést itt hallgathatja meg:

Hirdetés
Hirdetés