Veréb Tamás: teljes megújulásra törekedtem

Belföld
Hirdetés

Veréb Tamás énekes, színész nagyon fiatalon nősült, amit akkor mindketten jó döntésnek éreztek, úgy gondolták tart már ott a kapcsolatuk, hogy szintet lépjenek. Ám a COVID és az azzal járó összezártság őket is felülírta, a barátsággá szelídült házasság már nem azt az érzelmi magasságot nyújtotta, amire igazán vágyott, mesélte a Spirit FM #nofilter című műsorában.

“Mind a magánéletemben, mind a zenémben teljes megújulásban törekedtem” - mesélte Veréb Tamás énekes, színész a Spirit FM #nofilter című műsorában az elmúlt időszakról, ami mögötte van. nagyon örül, hogy a színházban is mostanában felnőtt férfi karaktereket játszhat, nem pedig kisfiús szerepeket kap.

A magánéletéről is őszintén mesélt: nem volt kész a fiatalon kötött házasságra. Ugyanakkor ők ezt akkor úgy érezték, hogy “mire várjunk?”. Utána a bezártság, a kevés munka hozott egy olyan fordulatot, ami után egyszer csak azt érezte, hogy nem ez az az út, amin kellene tartania.

“Azt éreztem, nekünk most más az utunk, és nem érdemes még 10 évet beleölni, akár gyereket vállalni, közös hitelt”, majd a végén arra gondolni, hogy ezt mégsem így kellett volna csinálniuk. Ugyanakkor elképzelhetőnek tartja, hogy működhetett volna a házassága, ha “nincs ez a művészi beállítottságom”, ami sokkal ösztönösebb, sokkal kevesebb kontrollra vágyik. 

A teljes beszélgetés itt meghallgatható:

Hirdetés
Hirdetés
Címkék: