Zacher Gábor: “Nem az a klasszikus lomis vagyok"

Belföld
Hirdetés

Zacher Gábor toxikológus, sürgősségi orvos volt az Élőben Jófej vendége a Spirit FM-en.

Zacher Gábor
Zacher Gábor

A ruháitól könnyen megválik, míg a futócipőit, illetve a futóversenyein kapott mezeket a padláson tartogatja, ahogy fogalmazott: ezektől nincs szíve megválni, derült ki Zacher Gábor toxikológus, sürgősségi orvosról az Élőben Jófej című műsorban a Spirit FM-en. “Nem az a klasszikus lomis vagyok” - jelentette ki határozottan. Viszont a pipákat tudatosan gyűjti, legalább 6-700 pipája van, amiket vitrinben tart, de bakeliteket és CD-ket is gyűjt, itt a barokk rézfúvós zene, amit keres, valamint a régi futóérmeit. Elárulta, hogy bárhova elmegy külföldre, a helyi lemezboltban órákon át tud nézelődni.

Zacher 23 éven át dolgozott osztályvezetőként, ebben az időszakban nagyon ritkán tudott kikapcsolni. Telefonon mindig elérhetőnek kellett lennie, gyakran hívták is. Viszont már 5 éve nem vezető, és azóta “hazamegyek, és lent hagyom az alagsorban a szobámban a telefont”.

Nem főz, nem ért hozzá, a felesége főztjét imádja, szereti a lecsót és a paprikás krumplit, nem tartja magát különösebben ínyencnek.

A teljes adás itt nézhető vissza:

Hirdetés
Hirdetés