Az elit és a söpredék szövetsége - mondta Puzsér Varga Viktor vitézzé avatásáról

Belföld
Hirdetés

Vitézzé avatták Varga Viktort, most már úgy érzi, saját szelete van a magyar földből. Puzsér már bánja, hogy hasonlóval viccelődött néhány héttel ezelőtt.

Vitézzé avatták Varga Viktort, most már úgy érzi, saját szelete van a magyar földből. Az avatást szombaton tartották a Szent Flórián-templomban, az eseményről maga az énekes számolt be egy Instagram videóban - vette észre a 24.hu. 

“Magyarországon az embernek vigyáznia kell azzal, hogy mivel viccelődik, mert pár hét és megvalósul. Csak pár héttel ezelőtt viccelődtem Vitéz nagybányai Gáspár Győzővel. És íme, valóra vált. Magyarország tényleg az a hely, hogy ma viccelődsz valamivel, és holnapra megvalósítják komolyba’” - kezdte értékelni a hírt Puzsér Róbert publicista a Spirit FM Önkényes mérvadó című műsorában. Hozzátette, hogy amikor ezzel poénkodott, azt hitte, hogy abszurdnak, a gyalázatnak, a identitás-krízisnek, az elzüllésnek a fokozhatatlanságát mondta ki. “Úgy tűnik, az ország lépést akar tartani” a vele kapcsolatos viccekkel, fogalmazott.

“Ez olyan, mint az elit és a söpredék szövetsége a középosztály ellen” - jelentette ki Puzsér. Úgy véli, hogy egy "viszketeg" celebet sikerült díszmagyarba öltöztetni és vitézzé avatni.

A teljes beszélgetés itt meghallgatható:

Hirdetés
Hirdetés