“Ízléstelenek a régebbi videóim” - vallotta be Katz Dávid

Belföld
Hirdetés

Katz Dávid, a 24.hu videós újságírój azt mondta Horváth Oszkárnak az Élőben jófej című műsorban a Spirit FM-en, hogy ma már nem mondana olyan szexista poénokat vagy durva kérdéseket, mint amilyeneket a karrierje elején megengedett magának.

Katz Dávid az Élőben jófej című műsorban
Katz Dávid az Élőben jófej című műsorban

A kárörvendő vagy savazós videók szavatossága nagyon rövid, megy 2-3 napig, majd véget érnek. De egy jó hangulatú videó hosszabb távon sokkal népszerűbb - magyarázta Katz Dávid az Élőben jófej című műsorban a Spirit FM-en.

Horváth Oszkár elmesélte, hogy a közeli barátaival folyamatosan cukkolták egymást, így számára egyfajta szeretetnyelvvé vált, hogy “savazza” a másikat. Viszont a hasonló embereknek könnyű elfeledkezniük arról, hogy mások viszont egyáltalán nem így szocializálódtak, és szerinte itt kettéválik a társadalom. Katz Dávid úgy látja, érdemes humorral nyitni, ami lerántja a leplet, meddig lehet elmenni a másikkal szemben. Az abszurditás a kulcsszó, nem a megbántás, fogalmazott az újságíró.

Elhangzott az adásban ezzel kapcsolatban az is, hogy a humor egyfajta feldolgozási módszer, illetve palástolás is.

“Ízléstelenek a régebbi videóim”, ismerte el Katz Dávid. Azt mondja, ma már nem engedné meg magának a szexista poénokat és durva kérdéseket. “Az a karrierem elején volt”, magyarázta a videós. Hozzátette, hogy a szakma ezt “valamilyen szinten engedélyezte”, hiszen publikálták ezeket a felvételeket. Azt mondja, hogy a jelenlegi újságírói közegében már nem hoznának nyilvánosságra hasonló videókat.

A Katz Dáviddal készült beszélgetés első felét itt, a legfrissebbet itt lehet megnézni:

Hirdetés
Hirdetés