Pásztor Anna: a TikTok egyre nagyobb gagyiságokat hozott magával

Belföld
Hirdetés

Pajor Tamás ismét vendégül látta Pásztor Annát a Spirit FM Rocktérítő+ című műsorában.

Pásztor Anna
Pásztor Anna

Fölkavarodott a por, a trutyi körülöttünk, minden mindennel összefolyt - magyarázta Pásztor Anna a Spirit FM Rocktérítő+ című műsorában. Először megjelent a Facebook, majd az Instagram, aztán a TikTok, ami egyre nagyobb gagyiságokat hoz magával. A TikTokon már konkrétan tanulmány megnézni, hogy mik vannak, mivel lehet több százezres nézettséget elérni. 

Ami viszont erőt ad neki, az az, hogy van egy vonal, ami egy elképesztő letisztultságot mutat. Mégpedig úgy, hogy ebben a zavarosban hozzá lehet férni mindenhez, és az egyén nem okolhatja a kormányt, a szüleit, a neveltetését, mert már bármilyen tudományhoz, világnézethez hozzá lehet férni. 

Az egyén dönti el, hogy mit követ, már nem is befolyásolnak minket annyira, legalábbis a fiatalok nem néznek tévét, nem hallgatnak rádiót, viszont ha ő rácuppannak egy podcastra, az az is lehet, hogy jó. Pásztor Anna 3 órás podcastokat néz, és lát egy nagyon erős reménysugarat.

Önmagáról úgy vall, hogy szeret bohóckodni és él benne egy “gagyi bohóc” és egy “mély bohóc is”. Ugyanakkor szerinte mindenki megtalálhatja ma azt a kifejezési formát, hogy az online világban meg tudja magát mutatni, és az komfortos is legyen a számára. Szerinte jó lenne, ha olyan csatorna is lenne, ahol napi öt percben pozitív híreket mondanának be - antibiotikumként hatna a világra.

A teljes beszélgetés itt visszanézhető:

Hirdetés
Hirdetés