Puzsér keményen beszólt Tóth Gabinak: szégyentelenség, amit művelt

Belföld
Hirdetés

 “Az, hogy te szépen énekelsz, jó énekhangod van, egy adottság, mint a testmagasság” - üzente Puzsér Róbert az Önkényes Mérvadó című műsorban a Spirit FM-en.

Nemrég díjazták Tóth Gabit a Petőfi Zenei Díjátadón, emiatt számos támadás érte az énekesnőt, amikre hangosan reagált közösségi felületein. A napokban pedig a TikTokon kezdett pörögni egy koncertfelvétel, amin az hallható, hogy Tóth Gabi Beyoncé egyik dalát adja elő. A felvételen látottak, hallottak nem nyerték el mindenki tetszését, volt aki ördögűzéshez hasonlította a produkciót. Az énekesnő hosszú, videós posztban állt ki magáért a közösségi oldalán.

Tóth Gabi még nem vette észre ebben az országban, ebben a 2/3-os, 14. éve tartó rendszerben annak a jeleit, hogy emberek vakon, süketen, egyetlen központi ideológia mentén menetelnek, mint a birkák? Mint akik nem gondolkodnak? Tóth Gabi nem birka módjára ment Orbán Viktor felé? - sorolta fel a kérdéseit Puzsér Róbert publicista. “Jellemző, hogy a szépen éneklés a legtöbb, ami a Tóth Gabi szemében lehetséges, és ez a legsértőbb, hogy ezt is elvitatják”, fűzte hozzá Puzsér. 

“Súlyosabb dolgok vetődtek fel eddig Tóth Gabi kapcsán annál, minthogy nem tud énekelni. De érdekes, hogy a Tóth Gabi ezekkel a vádakkal együtt tud élni” - mondta a publicista. Hozzátette: a szépen éneklés ez adottság, ez olyan, mintha valaki a szeme vagy a haja színére lenne büszke. “Az, hogy te szépen énekelsz, jó énekhangod van, egy adottság, mint a testmagasság”. Szerinte Tóth Gabi többre is vihetné.

Itt Puzsér szerint a “szégyenérzet hiányával” volt a baj, azzal, hogy az ominózus felvételt visszanézve Tóth Gabi arra gondol, hogy “ez egy csodálatos dolog”. Egy szégyentelenség, amit előadott Tóth Gabi, magyarázta a publicista.

Horváth Oszkár is hasonló véleményen volt: ő azt mondta, Tóth Gabiból nem a tehetség, hanem a jóízlés hiányzik. Hozzáfűzte, hogy a szimpátiavesztés miatt támadják az énekesnőt, nem a hangja miatt.

A teljes adás itt meghallgatható:

Hirdetés
Hirdetés