Puzsér Budaházy szabadulásáról: Ki fölött győzött a nemzeti oldal?

Belföld
Hirdetés

Kegyelmet kapott a terrorizmusért elítélt Budaházy György a köztársasági elnöktől. Erről és Gyurcsány Ferencről is elmondta a véleményét Puzsér Róbert publicista az Önkéntes mérvadó című műsorban a Spirit FM-en.

A terrorizmus miatt elítélt Budaházy Györgynek és társainak Novák Katalin köztársasági elnök adott kegyelmet Ferenc pápa látogatása előtt. “A nemzeti oldal győzelmének nevezi Budaházy György a maga szabadulását. Már csak az a kérdés, ki fölött győzőtt a nemzeti oldal? Hiszen a nemzeti oldal van hatalmon 13 éve teljhatalommal” - mondta a hír kapcsán Puzsér Róbert publicista a Spirit FM Önkéntes mérvadó című műsorában. Hozzáteszi, hogy ez, a most hatalmon lévő nemzeti oldal volt az, amelyik terrorizmussal vádolta, amelyik börtönben Budaházy Györgyöt - és most ugyanez az oldal engedte őt szabadon.

“Ebben a konkrét ügyben nem szerepelnek libsik. Itt a nemzeti oldal perbe fogta és terrorizmussal vádolta a nemzeti oldalt, majd a nemzeti oldal megkegyelmezett a nemzeti oldalnak és ezzel a nemzeti oldal hatalmas győzelmet aratott a nemzeti oldal fölött” - fejtegette a publicista.

Puzsér Róbert arra is emlékeztetett, hogy Orbán Viktor miniszterelnök 2010-ben azt ígérte: számon fogja kérni Gyurcsány Ferencet, amire végül azóta sem került sor. 

Úgy tűnik, Gyurcsány Ferenc többet ér Orbán Viktornak a parlamentben, mint a rácsok mögött

- fogalmazott.

A teljes beszélgetés itt meghallgatható:

Budaházy György a Spirit FM Aktuál című műsorában is nyilatkozott, a beszélgetést ide kattintva lehet elérni.

Hirdetés
Hirdetés