Puzsérnak “kultúrsokk” volt Trombitás Kristóf cikke

Belföld
Hirdetés

Trombitás Kristóf életében először hangot adott egy humánus álláspontnak és az írást máris törölni kellett - fogalmazott Puzsér Róbert publicista a Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorában.

Puzsér Róbert publicista
Puzsér Róbert publicista

Törölte Trombitás Kristóf megafonos influenszer vezércikkét a Pesti Srácok, amiben kiállt az azonos neműek gyerekvállalása mellett. Huth Gergely főszerkesztő így indokolta a döntést: Az írást a szerző kérésére, a méltatlan bírálatok és mocskolódás okán töröltük. Vezércikk rovatunkban valóban szerkesztőségi vélemények jelennek meg, de kollégáink és felkért szerzőink tág határok között gyakorolhatják a véleménynyilvánítás szabadságát, így többféle megközelítésnek is helyet adunk egy-egy adott témában. A kommentek alapján az olvasók felháborítónak, ostobaságnak nevezték Trombitás írását. Trombitás Kristóf! Te egy barom vagy a ferde véleményeddel együtt. Menj az érzékenyítő libsi dumáddal a francba. A gyermek az tabu és pont! - írta az egyik. Magyartalan, fals szellemi termék ez a cikk! Szomorú, hogy a Sodomába vezető utat a PS aszfaltozza.... Jó lenne tudni, hogy most éppen ki, melyik LMBTQ-lobbi finanszírozza a PS-t. – reagált egy másik olvasó.

Trombitás Kristóf életében először hangot adott egy humánus álláspontnak és az írást máris törölni kellett - fogalmazott Puzsér Róbert publicista a Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorában. Hozzátette, hogy az ominózus cikk számára “kultúrsokk” volt, és kiemelte, hogy őt Trombitás Kristóf “hallatlanul”, még a “fidesznyikek” között is kirívóan irritálja az arroganciájával. Mint mondta, most először olvasott Trombitástól olyan véleményt, amelynek minden betűjével egyetértett, nem is értette mi történik, de már helyére került a dolog, hogy “elsüllyesztették a cikket, mintha nem is létezett volna, jó cancel culture tradíciókat ápolva”. 

Nyilvánvaló helyzetnek nevezte Puzsér azt, hogy az állami gondozásnál jobb egy gyereknek családban felnőnie. Érti, hogy szivárványcsalád, hogy nem a hagyományos családeszmény, még azzal is egyet tud érteni Puzsér, hogy jobb a gyereknek az anya-apa felállás, mint az anya-anya vagy apa-apa. “De az meg tök nyilvánvaló, ha mondjuk két egynemű szülő által nevelt gyerek nevelkedik egy családban, mégis csak egy családban nevelkedik, nem pedig állami gondozásban”, és jobb ha szeretetben nő fel, mint az állami gondozás ridegségében, rossz körülményei között nevelkedni. Ez Puzsér szerint egyfajta humánus minimum és úgy érezte, visszanyerte a hitét az ország jobboldali értelmiségében, amikor látta, hogy Trombitás hangot adott ennek a véleménynek. Elmondta, hogy nem is értette, erre mi szükség volt, a téma Puzsér szerint “kultúrharcos topik”, és “ők ezekben a helyzetekben soha nem zavartatják magukat az elemi erkölcstől”. Azért, mert valami erkölcstelen, az nem zavarja a jobboldalt Puzsér szerint, “amikor ellenzékieket bele kéne ásni nyakig az orgoványi erdőbe, hát beleállnak és pofátlanul megvallják a vállalhatatlant”.

Hogy hatolt be az erkölcs Trombitás Kristófnak a szemürege mögé? - tette fel a kérdést hozzátéve, hogy nem is találta a választ rá. De pont az történt Trombitással, ami bárki mással is történne egy ilyen helyzetben: az a közélet, amit ők barbarizáltak és bestializáltak a sárga földig, az most ellenük fordult, fogalmazott.

“Lám, milyen fokú a lojalitás, amire ők a kurzusukat szervezik. Abban a szent pillanatban, hogy a büdös, rohadt proli, akit megtanítottak a kultúrharcos lépésre, hogy hogyan kell jobban lépni, az ebben a szituációban Trombitás Kristófból is 5 perc alatt legyártja a b.zisimogatót, a ferdehajlamút, a gyerekmolesztálót, vagy amit még csak akar. Mert valójában ők nem a Trombitás Kristófhoz kötődnek, legfeljebb az Orbán Viktorhoz. De az Orbán Viktorhoz is alighanem csak addig, amíg Orbán Viktor ilyen jól felméri a közhangulatot és a közhangulatnak ezt a sötét reakciós szellemét és ezt kiszolgálja” - fejtette ki a publicista.

A teljes beszélgetés itt visszahallgatható:

Hirdetés
Hirdetés