Ungár Péter élő adásban állt bele a Momentumba

Belföld
Hirdetés

Senkit nem érdekel, ki mit bojkottál, illetve Ungár Péter szerint nem kell hasra esni attól, mert valaki arrébb rak egy kerítést - mondta el az LMP társelnöke a Spirit FM Aktuál című műsorában.

“Ez az a párt, amelyik leárulózott mindenkit a választások után, hogy nem lehet bemenni az alakuló ülésre, nem lehet letenni az esküt, nem lehet átvenni a mandátumot. Ezt követően bementek az alakuló ülésre, fölvették a mandátumot, beültek az összes bizottsági alelnöki pozícióba. Plusz fizetésért még mi is, mindannyian, csak mi nem csináltuk ezeket a pátoszott szólamokat” - fejtette ki kérdésre a véleményét a Momentumról Ungár Péter, a LMP társelnöke a Spirit FM Aktuál című műsorában. Hozzátette, hogy “mondják az összes parlamenti felszólalást, mint bárki. Azért, hogy kedden meg szerdán legyen egy Telex meg egy 444 címlap, arrébb raknak egy kerítést, attól ne kelljen hasra esni”.

Ungár szerint kell, hogy legyen Magyarországon egy liberális párt, és mint mondja, nem érti, hogy a Momentum ezt miért nem “vállalja be”.

“Lehet engem ilyen budai értelmiségi pózban bántani, hogy én mindig erről beszélek, de egy párt, ami nem tudja elmondani, hogy mivégre van a világon, hogy mit gondol és milyen politikai ideológia alapján van, annak nem annyira értem az értelmét” - mondta el Ungár Péter. 

Véleménye szerint “ez a ki a f.szább ellenzéki, ki mit bojkottál, ki hova nem megy be, ez senkit nem érdekel”.

A teljes beszélgetés itt meghallgatható:

Hirdetés
Hirdetés